a

Basına Sansür

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, bugün bir saygısızlığa imza attı.

 

Bugün Sultangazi Sahra Düğün Salonunda, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın katılacağı bir kahvaltı programın da, Ak Parti Sultangazi SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu,  Ajans Akademi gazetesinin dağıtılmasına engel oldu. Yiğitoğlu gerekçe olarak da “Görüntü Kirliliği oluşturuyor” cevabını verdi.

 

7 Aralık’ta gerçekleşen Ak Parti kongresinde yaşanan değişimden sonra büyük bir değişimin yaşanacağına inanıyorduk. Murat Atım zihniyetinin sona ereceğini, yeni bir başlangıcın başlayacağına olan inancımızı seçim süreciyle birlikte yitirdik. Murat Atım’ın ilçe başkanlığında tabiri caizse “YEREL BASIN” hiçbir zaman adam yerine konulmamış, yerel basınla hiçbir şekilde diyalog kurulmamıştı.

 

Bugün “Görüntü Kirliliği oluşturuyorsunuz” mantığıyla yerel basına bu gözle bakan Ak Parti’nin Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nun, bu bakışı Atım zihniyetinin devam ettiğinin göstergesidir.

 

Binbir zorluklarla çıkarılan gazeteler, verilen emekleri SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nun “Görüntü Kirliliği oluşturuyorsunuz” cümlesi Ak Parti’nin yerel basına olan bakışını da gözler önüne serdi.

 

Binbir zorluklarla verilen emeğe saygı göstermeyenler, bugünden itibaren bizden de saygı beklemesinler. Ajans Akademi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Gençer’e hiç utanmadan “Görüntü Kirliliği oluşturuyorsunuz” diyen zihniyet özür de dilese, yanlışta yaptık dese nafile. Terbiye sınırlarını aşan o cümlesi hiçbir zaman unutulmayacak.

 

Hüseyin Gençer arkadaşımıza bugün yapılan bu saygısızlık, Sultangazi’de yayın yapan tüm basın kuruluşlarına yapılmıştır. Adam yerine koymayanlar, emeğe saygı göstermeyenler aynı saygıyı bizlerden beklemesinler.

 

Eminhaber olarak Ajans Akademi ailesine ve Hüseyin Gençer arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Emin YEŞİL / www.eminhaber.org

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dünya kahraman Türkleri konuşuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.