a

Başesgioğlu Sultangazi'ye geldi

Eski İçişleri Bakanı ve MHP Milletvekili Murat Başesgioğlu , partisinin Sultangazi Belediye Başkan Adayı İlker Doğanyılmaz ile birlikte Sultangazi'de esnafı gezdi. MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aras, İlçe Başkanı Av. Fatih Sayın, İlçe Teşkilatlanma Başkanı Yusuf Özel, belediye meclis üyesi adayları ve partililerin de katıldığı esnaf ziyareti Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Sultangazi esnafından partisinin Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi İlker Doğanyılmaz'a destek isteyen Başesgioğlu,30 Mart seçimlerinin neticeleri, yansımaları ve bu kadar öneme haiz vatandaşın oyunun Türkiye’nin geleceğine çok etkili olacağı bir seçim dönemi olduğunu belirtti. Ziyaret sonrası Eminhaber'e konuşan Başeskioğlu, sadece meseleye belediye seçimi olarak bakmadıklarını anlattı.

Ülkenin çok önemli gündemlerle beraber seçime gittiğini ifade eden Başesgioğlu, “Öncelikle bizim açımızdan Türk milletinden saklanan Güney Doğu gerçeği var. Hükümetin yanlış politikası neticesi bugün Suriye’nin kuzeyinde PKK- PYD işbirliği ile üç bölge özerk bölge kabul edildi. Seçim sonucunda da seslendiriliyor bazı kesimler tarafından. Türkiye bazı yerlerde özerk bölge ilan edilecek ve dünya kamuoyuna bir mesaj verilmek isteniyor. Bunu yapanların niyetini ortaya koyanların göstergesi de bizim isyanımız hükümetin bu birliğimizi dirliğimizi bozacak devletin bekasını tehlikeye atacak bir tepki göstermemesi. Masumiyet kaidesi ve soruşturmanın gizliği önemli. Bir gerçek ve realite var.” dedi.

Binlerce sayfa telefon dinlemesi ve görüntü olduğunu anlatan Başesgioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün bunları yok sayıp veya bunlardan hiç bahsetmeden bize komplo kuruldu diyip gerçeği yok etmek mümkün değil. Bir yolsuzluk iddiası varsa bunun yeri mahkemelerdir. İtalya, İspanya ve Fransa'da da oldu. Herkes yargıya yardım ediyor ve gerçeğin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti Şov Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.