a

Başbuğ Türkeş Sultangazi’de dualarla anıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sultangazi İlçe Başkanlığı Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının seneye devriyesinde dualar ile andı.

4 Nisan 1997 yılında hayata gözlerini yuman Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nın Kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş, 26. sene-i devriyesinde dualarla anıldı.

Sultangazi Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde Ramazan Etkinlik alanında gerçekleşen anma programına; Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alpaslan Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, BBP İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma programında Kur-an’ı Kerim okunup topluca dua edildi.

Programda konuşan Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Aras,”Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş milletimizin fikri bunalıma düştüğü bir dönemde öne atılmış ve Ülkücü Hareketin gönüllerde yeşermesine öncülük etmiştir. Başbuğ Türkeş’in yaktığı meşalenin ışığı giderek yayılmış ve ülke sınırlarını aşmıştır.

Ülkü Ocakları merhum Başbuğumuzdan aldığımız emaneti muhafaza etmeye ve bıraktığı manevi mirası nesilden nesile aktarmaya gayret ediyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun’’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

SULTANGAZİ’DE ESKİ SEVGİLİSİNE ATEŞ EDİP İNTİHAR ETTİ