a

Başbakan Sultangazi'ye Gelecek mi?

Sultangazi Belediyesi, yeni hizmet kompleksinde hizmet vermeye başladı. Halka hizmet vermeye başlayan ve Mayıs ayında açılışı yapılması planlanan yeni Hizmet Binasının açılışına Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.


30 Mart yerel seçimlerin de sandıktan büyük bir zaferle  çıkan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  yeni Hizmet Binasında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.  30 Mart akşamı sandıktan zaferler çıkan ve zaferini binlerce Sultangazilinin katılımıyla yeni hizmet binasında kutlayan Başkan Altunay tebrikleri kabul etmeye başladı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyılık Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek, yeni dönem için başarılar diledi.



İstanbul'un en büyük ve modern Hizmet Binası olma özelliğini taşıyan Sultangazi Hizmet Kompleksini gezen  Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyılık, Başkan Altunay'ın 5 yılda ilçede büyük yatırımlara imza attığını ifade etti. Kendisinin de yerel yönetimden gelme olduğunu hatırlatan Kıyılık, “Görünen o ki yeni dönemde bambaşka bir Sultangazi ile tanışacağız” dedi.


Ziyaretinden dolayı Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyılık'a teşekkür eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, yeni hizmet binasının resmi açılışını yapmadıklarını belirterek, “İnşallah Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  katılımıyla en kısa zamanda resmi açılışımızı yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sağlık Komisyonundan anlamlı ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.