a

Başbakan Erdoğan'dan Sultangazi'ye Selam

AK Parti'nin İstanbul Mitingi ile Yenikapı'da da ilk kez miting yapıldı. Başbakan Erdoğan, partisinin İstanbul'da düzenlediği mitingde toplanan yaklaşık 2 milyon kişiye hitap etti. Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı haftalar öncesinden “Yeniden Milli İrade Mitingi”ne hazırlık yaptı.

300 otobüs kaldıran Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı, Sultangazililerin mitinge yoğun ilgi göstermesi nedeniyle 100 otobüs daha kaldırdı. Bazı vatandaşlar ise toplu taşıma araçlarını tercih etti. Mitingin yapıldığı saatlerde ise Sultangazi adeta terk edilmiş bir şehri andırıyordu.

“Yeniden Milli İrade Mitingi”ne katılanlar arasında Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'da vardı. Vatandaşlar miting alanına doğru yol alan Başkan Altunay'ın makam aracının önünü keserek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Günün en heyecanlısı ise Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu oldu. Sosyal medyayı en iyi kullanan isimler arasında yer alan Dayıoğlu miting alanından paylaştığı bir fotoğrafla günün en heyecanlısı oldu. Mitingi alanında milyonları karşısında gören Dayıoğlu Facebook'ta ki kişisel sayfasında bir fotoğraf paylaştı. “Vallahi ne ucunu görebildim ne bacağını” yorumuyla miting alanından fotoğraf paylaşan Dayıoğlu, heyecandan “Bucağını” yerine “Bacağını” yazması sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.

Sultangazililerin miting alanına akın ettiği “Yeniden Milli İrade Mitingi”nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında Sultangazi'yi de unutmadı. Kocaeli mitinginin ardından helikopterle Yenikapı Meydanı'na inen Başbakan Erdoğan, konuşmasına İstanbul'un tüm ilçelerine selam göndererek başladı. Erdoğan'ın selma gönderdiği ilçeler arasında Sultangazi'de vardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sedat Çetintaş Silahlı Saldırıya Uğradı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.