a

Başbakan Altunay'a Ne Dedi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar arasında rekor bir oyla yeniden Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay'da vardı.

Başbakan Erdoğan'ın açılış öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'la biraraya geldi. Bir süre Cahit Altunay ve Kadir Topbaş ile sohbet eden Başbakan Erdoğan her iki belediye başkanını tebrik etti. İki defa Sultangazi'de partisi tarafından düzenlenen mitinglere katılan ve bu mitinglerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Başbakan Erdoğan'ın Başkan Altunay'a 'Sultangazi benim için çok özel bir yere sahip' dediği kaydedildi.

Başkan Altunay ise 30 Mart yerel seçimlerinde Sultangazililerin yeniden Milli İradeye sahip çıktığını söyleyerek, Başbakan Erdoğan'ı Sultangazi Belediyesi yeni Hizmet Binası resmi açılışına davet etti.

Tüm Yorumlar (1)
  • yalçın süt
    10 yıl önce
    0 0

    Tayyip babayı ALLAH başımızda eksik etmesin var olsun 2.fatihsultan mehmettir o.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti Kaç Oy Aldı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.