a

Bankadan Para Çeken Şahsı Takip Ederek Parasını Çaldılar

Arnavutköy’deki araç içi soygunlarına bir yenisi daha eklendi. Aracını park eden vatandaşın aracının ön koltuk altına koyduğu para hırsızlar tarafından soyuldu. 15 Temmuz Cuma günü Osman Sercan’a ait olan parayı İsmail Aykut ve Osman Sercan birlikte bankaya çekmeye gittiler. Daha sonra Anadolu Mahallesi’nde bulunan inşaatlarına geldiklerinde döner yemek istediler ve o sırada arabanın ön camı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak koltuğun altındaki parayı alıp kayıplara karıştılar.

“Para benim değil kayınçomun ama vicdanen rahatsızım”

 15 Temmuz Cuma günü darbe girişimi nedeniyle polisin hırsızlarla fazla uğraşamadığını ve memleketin paradan daha önemli olduğunu vurgulayan İsmail Aykut, “Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum. Para benim değil kayınçomun ama vicdanen rahatsızım” dedi.

“Sağ ön camı kırıp koltuğun altındaki parayı çalmışlar”

 Sultangazi’de oturan İsmail Aykut Arnavutköy’de kat karşılığı bir inşaatı olduğunu ve inşaat işiyle uğraşan kayınçosunun yardım için Arnavutköy’e geldiğini belirterek, “Benim Arnavutköy’de kat karşılığı anlaştığım bir inşaatım var. Eşimin abisi Osman Sercan inşaatlarda kalfa olarak çalıştığı için birlikte bu inşaata gelmiştik. Bu sırada Arnavutköy Yapı Kredi Bankası’ndan para çekmesi gerektiğini ve ödemesi olduğunu söyledi. Birlikte bankaya gittik ve sıra aldık 5 dakika bekledikten sonra 65 bin TL ile 9.000 Euro para çektik. Parayı alıp tekrar inşaata gittik. Parayı poşetin içine koyup arabanın ön koltuğunun altına bıraktım. Arabayı kilitledim ve inşaatın yanında bulunan dönerciden döner yiyelim dedik. Dışarıda bir masaya oturduk. Benim yüzüm arabaya dönüktü kayınçomun arkası dönüktü. Araba ile aramızda 20 metre vardı. Ben ara sıra arabaya bakıyordum. Dönercide sadece ayran varmış ben de yan tarafta markete kola almaya girdim. Bir bayan bağırdı çevredeki esnaflar bizim inşaata doğru hamle yaptı, bende koştum bir baktım ki para çalınmış. Sağ ön camı kırmışlar ve koltuğun altındaki parayı çalmışlar. Hemen polisi aradım, gelip inceleme yaptılar. Gidip polise ifade verdim. Parayı çalan kişi veya kişilerden şikayetçi oldum. Para benim değildi ama kayınçom benim işimi yapmak için Arnavutköy’e geldi ve parayı orda çaldırdı. Bu nedenle vicdan azabı duydum. Olayın olduğu gün darbe girişimi oldu ve bu nedenle poliste tam anlamıyla ilgilenemedi. Bir an önce hırsızların yakalanmasını istiyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor’un Final Sendromu!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.