a

BALKANDER'den büyük ayıp!

Sultangazi Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde yaptığı buluşma gecesinde basın mensuplarına karşı yapılan çirkin saldırıyı protesto eden basın mensupları salonu terk etti.

Bir dernek yöneticisinin Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haydar Sürgeç’i tartaklamaya kalkışması ve Onur Haber Gazetesi ile Sultangazi Ajans gazetelerin dağıtımını engellemeleri üzerine olayı protesto eden basın mensupları salonu terk ederken, Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, Sultangazi BBP İlçe Başkanı Hakan Yıldırım ve Sultangazi DP İlçe Başkanı Ömer Yılmaz’da olay karşısında tepkilerini dile getirmek ve basın mensuplarına deste olmak için programı terk ettiler.

Basın mensuplarına karşı yapılan bu çirkin saldırı BALKANDER’in verdiği kardeşlik ve birlik mesajlarına gölge düşürmüştür. Yapılan bu  çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz.

Alınan ortak karar doğrultusunda BALKANDER hakkında bu protesto haberi yapılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Tüm Yorumlar (4)
  • R.guler
    11 yıl önce
    0 0

    Haydar beyin olayı gözümün önünde oldu.bir gastecinin haber yapmaktan başka ne amacı olabilir.çok ama çok ayıp ettiler.

  • Remzi YILMAZ
    11 yıl önce
    0 0

    Bir ev sahibinin, basın mensubunu tartaklayarak, Kral’dan fazla Kral’cı olmaya çalışanlar
    Her dönem de olmuştur. Bu arkadaşımız derneğinin, bu kadar güzel çalışmasına gölge düşürmüştür. Basın mensupları da toplantıyı terk ederek arkadaşlarına yapılanları protesto ettikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Basın mensubu arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

  • Sayın SULTANGAZİLİ rumuzlu okurumuz yorumunuz hakaret içerdiği için onaylanmamıştır.

  • Yusuf Güler
    11 yıl önce
    0 0

    Rumelili olmamama rağmen davete icabet olarak oraya katıldık ve olay da gözümüzün önünde oldu.. Yoğun bir basın ordusuyla gelen bakanı fotoğrafladıkladıktan sonra gözlüklü montlu kır saçlı bir kişi pistin ortasında elinde bişiler yiyerek duruyordu ve sanırm dernek yöneticilerinden birisi onu canlı yayın var kenara geçin diye uyardı ondan sonra ufak bi münakaşa yaşandı. Yanımdaki arkadaşımdan öğrendim hiçte gazeteci tipi yoktu çok üzüldüm böyle bişi olduğuna.. ama tartaklama konusuna gelince ortamın gerildiğini gördüm ve o vatandaşa kimse tartaklama gibi bir durumda bulunmadı ama çıkarken birinin üzerine saldırdı çok yanlış hareketler… umarım o gözlüklü montlu kırsaçlı kişi bu yazdıklarımı görür de ortalıklarda elinde çerezmiydi çikolatamıydı neydi yemezde madem gazeteciyse gazetecilik görevini yapar..
    Bilen bilmeyen atıp tutuyo ama tekrar söylüyorum davetli olarak katıldık ve böyle bir sıkıntının doğmasına çok şaşırdık.. iyi çalışmalar..
    Birde herşeyden önce kendisi medyadan olan bir kişi canlı yayında kendisi temkinli davranması lazım ama bu tarz dernek karalama haberleri vs çok çocukça geldi bana..
    Bu yazdıklarımda benim fikrimdir..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkanın aracı kurşunlandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.