a

Bakan Şahin Sultangazi'den Barış Mesajı Verdi

Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanlığı Cebeci Parkında bulunan Salon Venedik’te “Birlik, bütünlük ve kaynaşma” programı düzenledi. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Ayşe Keşir, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ve Halil Sayın, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi’nin Başbakan Recep Tayip Erdoğan sevdalısı bir bölge olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın iki defa Sultangazi’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Atım, “Bir bakanımızın bugün ilçemizde bulunması bizim için tarihi bir andır” diye konuştu.

 

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger’in konuşmasıyla devam eden program sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin söz alarak bakanlığın yapmış olduğu çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Konuşmasında çözüm sürecini de değinen Şahin, “Bahar geldi. Önce cemre düştü. Toprağa, havaya ve suya düştü. Çözüm süreciyle de şu anda yüreklere düştü. Bahar kardeşlik ve barıştır. Bu baharında inşallah yeni süreçte kardeşliğin de daha coşkuyla gireceği bir döneme ülkemizi götürmesini diliyorum” dedi.

 

Ak Parti’nin 11 yıl önce ‘Önce insan’ ve ‘Hakka Hizmet anlayışıyla’ düşüncesiyle yola çıktığını ifade eden Bakan Şahin, herkesin huzurlu ve mutlu olduğu bir Türkiye için mücadele ettiklerini söyledi.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi Ödüle Doymuyor