a

Bahat Sağlık Gurubu’ndan Dağlar’ı Ziyaret etti

Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat ,Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve  Bahat Hospıtal Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Demiray AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ı ziyaret etti.
Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat ,Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve  Bahat Hospıtal Halkla İlişkiler Müdürü  Ahmet Demiray ilçe Başkanlığına seçilen Suzan Dağlar Civan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek “Hayırlı olsun”temennisinde bulundu.
İlçe Makamında gerçekleşen ziyarette Bahat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bahat İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a görevinde başarılar dileyerek, Bahat Sağlık Grubu olarak Sultangazi’de sağlık hizmetlerinin sağlık sunucuları ve sağlık hizmeti alan vatandaşlar açısından tatminkar düzeylere ulaşması için siyaset dayanışmasının en güzel örneklerinden birinin Sultangazi’de yaşandığını vurguladı.

IMG_5105

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cübbeli Ahmet Hoca’dan olay cemevi çıkışı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.