a

Baba ocağına son kez getirildi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Sultangazili Jandarma Er Latif Aşıkmuslu’nun Fatih Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Esentepe Mahallesi’nde baba ocağına son kez helallik için getirildi.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde hain saldırıda şehit olan Jandarma Er Latif Aşıkmuslu’nun Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, Esentepe Mahallesi’nde baba ocağına son kez helallik için getirildi.

Fatih Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı askeri araç ile Esentepe Mahallesi’ne helallik için getirildi. Burada şehit için helallik istenirken, gözyaşları sel oldu. Şehidin ailesi Türk Bayrağı’na sarılı tabuta sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da hazır bulunduğu evin önünde şehidin cenazesi defnedilmek üzere Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Karatekin köyüne dualarla uğurlandı.

14666210_1853955531501666_7836477190792372292_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Jandarma Er Latif Aşık Muslu’nun cenaze namazı Fatih Camii’nde kılındı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.