a

Ayhan Sariyaprak’tan Başkan Dursun’a teşekkür

Sultangazi Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle etkinlik alanında kurduğu alanda sivil toplum kuruluşlarına yer verildi. Bu STK’lardan biri de merkezi 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan <span;>Erzincan Otlukbeli İlçesi Umurlu Köyü Derneği. Başkanlığını Ayhan Sariyaprak’ın yaptığı dernek, kuruluşundan bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atarak, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ramazan Etkinlik alanındaki stantta hemşirelerini ve Sultangazilieri ağırlayan dernek Başkanı Ayhan Sariyaprak, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a teşekkür etti.

Sariyaprak, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraşlı merkezli iki depremin ardından dernek olarak harekete geçtiklerini de belirten Sariyaprak, hemşerilerinin de desteğiyle yaraları sarmak için deprem bölgelerine yardım seferberliği başlattıklarını söyledi. Sariyaprak, ” Allah ülkemize bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Öte yandan önceki gün Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve beraberindekiler etkinlik alanında bulunan standı ziyaret ederek, Ayhan Sariyaprak ve yönetimini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Depremde 40 yakınını kaybeden Dursun; İdareciler bu durumlarda güçlü olmalı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.