a

Atım; Küskünlükler Olmuştu

Mustafa Günaydın’ın sabah düzenlediği basın toplantısından sonra Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım’da konuştu…
Son günlerde parti içerisinde muhalif isimlerle bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Günaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günaydın’ın basın toplantısından yaklaşık 3 saat sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.Partisinin düzenlediği bir program sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Atım, 2012 yılında yapılan 2.Olağan Kongresinde Mustafa Günaydın ve arkadaşlarının listesiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.
Atım, “Kongre sonrası iki tarafında akil insanları hep bir araya geliyorlardı zaten. Anlık yani kısa süren küskünlükler olmuştu. Ancak bu noktada her iki tarafta da bir küskünlük yok. Kaldı ki, kongre sonrası biz Mustafa Günaydın ve arkadaşlarıyla kucaklaşmıştık.” dedi.
30 Mart yerel seçimlerinde Mustafa Günaydın’a yakın 14 arkadaşı belediye meclis üyeliğine talip olmuştu. Aday listesinin netleşmesinden sonra Günaydın’ın arkadaşlarına aday listesinde yer verilmemesi tepki toplamıştı. Bu tepkilere de cevap veren Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, “30 Mart yerel seçimlerinde Mustafa Günaydın’a yakın isimlerin Belediye Meclis Üyeliğine başvurması ve bu isimlerin aday listesinde yer alamaması, dışarıdan bakıldığında farklı bir algı olarak yorumlanabilir. İl Başkanlığımızın oluşturduğu 8 kişilik bir komisyon tarafından meclis üyesi aday adayları mülakata tabi tutuldu. Bu mülakatlarda yeterlilik, memleket dağılımı, tecrübe gibi birçok kriterler göz önüne alındı. O kriterler neticesinde adaylar belirlendi.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gündemimde İlçe Kongresi Yok

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.