a

Arnavutköyspor Başkanından Bombardıman

Arif Sapmaz-Eminhaber; Arnavutköyspor’un yalnızlığa itilmeye çalışıldığını söyleyen Kadakal, “Şartlar ne olursa olsun Arnavutköy’ün buram buram tarih kokan bu köklü kulübünü kimselere yem etmeyiz. Bizim ne bilet satacak zabıtamız var, ne de bize yaranmak için bağış yapan sanayicilerimiz var. Buna rağmen dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz” dedi.

Arnavutköyspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Mustafa Kıvanç ile yapılan imza töreni öncesi basın mensupları, teknik heyet ve futbolcular ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelen Kadakal, yaptığı konuşmada özellikle kulübüne hiçbir konuda yardımcı olmayan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı’yı ağır bir dille eleştirdi.

“Hak ettiği noktaya yeniden çıkaracağız” 

Kadakal: “Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şanssız bir ligi önümüzdeki sezon tekrar yaşamak istemiyoruz. Arnavutköyspor kulüp başkanı olarak yaşadığım bir takım özel sorunlar nedeniyle kulübümle yeteri kadar ilgilenemedim. Bunun sonucunda Arnavutköyspor kötü bir sezon geçirdi ve ligi küme düşerek bitirdi. Önümüzdeki sezon bir aksilik olmaması için elimizden gelen her türlü tedbiri alarak takımımızın başına tecrübeli bir hoca getirdik. Hocamıza güveniyoruz kendisinden ve futbolcu kardeşlerimden büyük özveri ve şampiyonluklar bekliyorum. Kulüp başkanı olarak, takımımızın başarılı olması için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Bilet satacak zabıtamız yok”

Kulübün bu seneki bütçesi ile ilgili bir soru soran gazetecinin sorusunu yanıtlayan Kadakal, “Kulübümüzün hiçbir geliri yok, bizim fabrikalara gidip işadamlarına ve esnaflara bilet satarak kulübümüze gelir temin edecek bir zabıta ekibimiz yok. Biz Belediyeyiz bize bağış verin diyecek kurumumuz da yok. Arnavuıtköyspor kulübü olarak herkesin fedakarca çalışarak kendi dinamiklerimizle ayakta kalmaya ve başarılı olmaya çalışan bir ekibiz bundan dolayı da kimseye hiçbir kişi ya da kuruma gebeliğimiz yok. Alnımız açık bir şekilde hedeflerimize doğru ilerliyoruz ve ilerleyeceğiz” dedi.

Önümüzdeki sezon İstanbul 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan Arnavutköyspor’un yeniden Süper Amatör Lig’e çıkabilmesi için teknik konulardaki tüm yetkinin Mustafa Kıvanç’ta olduğunu ifade eden Kadakal, genç ve yeni bir kadroyla yola devam edeceklerini ve Arnavutköy’lülere seyri güzel maçlar izleteceklerine dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy’de Olaylı Gece