a

Arnavutköy'de soba faciası

Cansız bedenlerini dedeleri buldu

Olay akşamı İlyas ve Hatice Şahin çifti çocukları rahatsızlandığı için Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne götürerek muayene ettirdi. Daha sonra gece üç dört sıraları eve dönen Şahin ailesini İlyas Şahin’in abisi telefonla arayarak herhangi bir şey var mı diye sordu. İlyas Şahin şuan durumları iyi yataklarına yatırdık. Sabah görüşürüz diyerek telefonu kapattı. Sabah okul servisi geliyor kapıyı açan olmayınca alt katta oturan dedesine haber veriliyor. Dedeleri de kapıyı açtıramayınca, havalandırmadan içeri girerek, torunları Elif Sude ve Berat Şahin’in cansız bedeniyle karşılaştı. Oğlu İlyas Şahin ve gelini Hatice Şahin’i baygın halde buldu. Olay yerine gelen 112 acil servisi ekipleri tarafından, Elif Sude ve Berat Şahin öldüğünü belirlerken, İlyas Şahin ve eşi Hatice Şahin’i Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Küçük Elif Sude ve Berat toprağa verildi

Soba zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybeden Elif Sude ve Berat Şahin Çardaktepe Merkez Cami’sinde ikindi namazına mütakıben kılınan cenaze namazı sonrası Taşoluk Mezarlığına defnedildi. Aynı zamanda Karılıbayır Mahallesi Armakomşuder Şube Başkanı olan dede Ahmet Seyhan’ı torunlarının cenazesinde Arnavutköy Kaymakamı S. Hurrem Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, Karlıbayır Mahalle Muhtarı Ekrem Yılmaz ve Armakomşuder yöneticileri yalnız bırakmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cepte 4G coştu gidiyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.