a

Altyapı Şampiyon, Sıra A Takımında

Serdar ve Sinan Ayaz kardeşler yönetiminde olan Sultangazispor U-14, U-16 ve U-17 takımları 2015-2016 Futbol sezonunu şampiyonlukla tamamladı. Kendi gruplarında şampiyon olan U-14, U-16 U-17 takımlarını Sultangazispor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri yemekte ağırlayarak, tebrik ettiler. Bugün oynanan Yolavaspor karşılaşmasının devre arasında ise şampiyonlar ödüllendirildi.

_DSC4638

Bölgesel Amatör Lig’in bitimine 6 hafta kala U-14, U-16 ve U-17’nin sezonu şampiyon olarak tamamlaması camiada yüzleri güldürdü. Bugün oynanan Yalovaspor maçı öncesi Gözlem Spor Servisi’ne konuşan A takım futbolcuları alt yapıda alınan şampiyonlukları tebrik ederek, sıranın kendilerinde olduğunu belirttiler.

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bugün oynanan Sultangazispor-Yalovaspor karşılaşmasının devre arasında U-14, U-16 ve U-17 takımlarının oyuncuları ödüllendirildi. Futbolculara krampon hediye edildi. Şampiyonlar ödüllerini Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Kulüp Yöneticileri, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’in elinden aldılar.

IMG_3145

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor Soyunma Odasında Çılgın Sevinç