a

Altunay’ın Rolü Büyüktür

AB eski Bakanı Volkan Bozkır,1 Kasım seçimlerinde Yüzde 61’e yakın oy oranıyla İstanbul’da en çok oy alan ilçeler arasında yer alan Sultangazi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret eden Bozkır burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

1 Kasım seçimlerinin sevincini Sultangazililerle paylaşan AB eski Bakanı Volkan Bozkır’ın ziyaretinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bozkır’ın Sultangazi’de birçok programa katıldığını belirterek, “Birçok programımıza kendisini davet ettik. Kendisi yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayarak bu programlara katılmıştır. Bizleri yalnız bırakmayarak, sevincimize ortak olmuştur. Bundan dolayı Sayın Bakanımız yoğun programlarda bizim kurtarıcımız olmuştur” dedi.

Sultangazi’nin İstanbul’un çok önemli bir ilçesi olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili ve AB eski Bakanı Volkan Bozkır ise, “Sultangazi’ye gelen herkes kendisini huzur içinde, mutlu hisseder. Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay ve ekibi 1 Kasım seçimlerinde gerçekten örnek bir tempoya sahiptiler. Sultangazi’ye yaptıkları hizmetlerin karşılıkları çok büyüktür. Altunay ve ekibinin yaptıkları hizmetlerle ülkemizin geleceğini tayin eden 1 Kasım seçimlerinde rolü çok büyüktür.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi’ni Örnek Almışlardı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.