a

Altunay ve Atım Esnaf Turunda

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı'nın organizasyonun da gerçekleşen “Esnaf buluşmaları” tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Cebeci Mahallesi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve beraberindeki partililer daha sonra esnaf ziyaretinde bulundular.

Esnafın sorunlarını ve önerilerini yerinde dinleyen Belediye Başkanı Cahit Altunay, “İlçemizin nabzını tutmak, vatandaşımızın huzur ve refahı için gerekli çalışmaların sürekliliğini sağlamak amacıyla esnafımızla da bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Hem iktidarımızın hem de bizlerin yaptığı olumlu çalışmalar Sultangazi'nin her geçen dönem daha geleceği parlak bir ilçe haline gelmesini sağlıyor.” dedi.



“Ben Sultangazililerin başkanıyım”
diyerek sözlerini sürdüren Başkan Altunay, “Biz bu ilçeye hizmet etmeye geldik.Sadece hizmet peşindeyiz. Dolayısıyla Sultangazi’nin ilçe olmasıyla birlikte ilçemizi İstanbul’da bir marka yapma mücadelemiz devam ediyor” ifadelerinde bulunarak Sultangazililerle birlikte bir sinerji oluşturarak Sultangazi’yi daha iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi. 5 yılın sonunda Sultangazi’yi geleceğe taşıyacaklarını belirten Başkan Altunay, “İnşallah huzur içinde daha iyi bir Sultangazi’yi beraber inşa edeceğiz” dedi.

29 Mart’ta 4 yılını dolduracaklarını hatırlatarak konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Her yaz bir çiçekle başlar derler. 4 yıl öncede bizler bir adımla başladık. Bugün ise iyi bir noktaya geldiğimiz kanaatindeyim.” şeklinde konuştu. Siyasetin ya menfaat için, ya da idealler için yapıldığını belirten Başkan Altunay, “Bizim menfaat içinde olmadığımızı bu millet çok iyi biliyor. Kim ne konuşursa konuşsun biz idealimiz için siyaset yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle anılmak ve halkımızın duasını almak aldığımız oylardan bizim için daha önemlidir” dedi.

Tüm Yorumlar (1)
  • BİR BİLEN
    11 yıl önce
    0 0

    Yakında AK koyun KARA koyun ortaya çıkınca…SEYREYLE ALEMİ….

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Polisinden Broşürlü Uyarı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.