a

Altunay temposunu yükselti

AK Parti Sultangazi Belediye Başkan adaylığı resmen açıklanan Başkan Cahit Altunay, açıklamanın hemen akabinde seçim çalışmalarına başladı. Sultangazi’nin kurucu belediye Başkanı olan Altunay, ilçenin en zor denilebilecek kuruluş döneminde yaptığı hizmetlerle birçok ödüle layık görülmüş ve halkın kendisine olan sevgisini bir kat daha artırmıştı.

Sokak çalışmalarına başlayan Başkan Altunay, ziyaret ettiği her yerde ilgiyle karşılandı. Vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Altunay’a olan ilgi ve sevgi gösterileri bu güne kadar yapılan hizmetlerden vatandaşın memnun olduğu izlenimini verdi.

İki yıl önce başlatılan ve  AK Parti Sultangazi ilçe teşkilatıyla  birlikte organize edilen esnaf ziyaretlerinde halkın sıkıntılarını dinleyen Başkan Altunay, bu kez destek istemek için esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Her zaman olduğu gibi AK Parti Sultangazi ilçe teşkilatı tam kadro ile Altunay’ın yanında yer alırken, Altunay’a eşlik eden partililerin yoğunluğu da dikkatlerden kaçmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arif Dede Yeniden Arnavutköy’e Atandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.