a

Altunay, Koltuksuz Başkanlık Dönemini Hatırlattı

Programda konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, 4 yıl önce Koltuksuz Başkan başlığıyla yapılan haberlere dikkat çekerek, “Nereden nereye geldik” dedi.


İmdat Kamacı Başkanlığında ki Ak Parti İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Birim Başkanlığının organizasyonunda gerçekleşen “İşadamları ve esnaf buluşmaları” programı devam ediyor. Haftanın iki günü ilçedeki işadamları ve esnaflarla kahvaltıda bir araya gelerek sorunları ve önerileri yerinde dinleyen Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Ak Partili yöneticilerin bugünkü durağı Eski Edirne Asfaltı Lastikçi Durağı’nda hizmet veren Adalılar Çorbacı Müdavim oldu.


Kahvaltılı programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bugünün tarihine dikkat çekerek, “4 yıl önce bugün 2 Nisan 2009 yılında mazbatamızı aldık. O dönem yerimiz olmadığından dolayı basında ‘Koltuksuz başkan’ olarak lanse edildik” dedi.


      



Gaziosmanpaşa'dan ayrılan Sultangazi'de belediyeye ait bir binanın olmadığını hatırlatan Belediye Başkanı Cahit Altunay, 2009 seçimlerinden sonra Yol Bakım Müdürlüğü Binası’nda kendisi için özel olarak hazırlanan odayı kullandığını ifade etti.  4 yılda büyük bir başarıya imza atarak gelinen noktaya dikkat çeken Başkan Altunay, “Adıyamanlı bir dostumuzun binasını kiralayarak şu anda mevcut binamızda hizmet vermeye başladık. İnşallah bu yılsonunda da inşaatı devam eden Belediye Hizmet Kompleksimize taşınarak kendi binamızda halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Tüm Yorumlar (2)
  • HARAM LOKMA
    11 yıl önce
    0 0

    Herkesin uc kisiligi vardir; ortaya cikardigi , sahip oldugu , sahip oldugunu sandigi.

    Alphonse karr

  • turgay
    11 yıl önce
    0 0

    valla herşey oy alana kadar oy aldıktan sonra kimseyi tanımıyonuz ama kapı kapı geziyonuz yok şöyle yapçaz yok böyle yapçaz diye sana oyverdiyime köpekkadar pişmanım bide sizin için okullarda salak gibi calıştım cavit altunay yazık sana

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Eller Yazıcıoğlu için kalktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.