a

Altunay Edirne'ye Aday Olsun mu?

2009 yılında Sultangazi’nin kurucu Belediye Başkanı olarak göreve seçilen Cahit Altunay geride kalan 4,5 yıllık süre içerisinde birçok başarılı çalışmaya imza atmış Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül almıştı. İlçede yapılan çalışmalarla gündeme gelen Başkan Altunay 2014 yerel seçimlerinde yeniden Sultangazi’ye talip olduğunu daha önce yapmış olduğu açıklamalarda dile getirmişti.

Ancak Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 7 Yıldızlı Kapalı Pazar alanı olarak bilinen Sultançiftliği Mahallesi Hizmet Tesisleri açılışında yaptığı gaf kafalarda soru işareti bıraktı. Müezzinoğlu konuşmasında Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ilçede yapmış olduğu çalışmaları överken memleketi Edirne’de halkın Altunay'ı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Keşan’da Belediye Başkanımız Cahit Altunay Sultangazi’de yapmış olduğu çalışmalarla takdir ediliyor. Bugün sizlere Keşan'dan selam getirdim. Keşanlılar  hemşerileri Cahit Altunay’ı çok iyi tanıyorlar. Ve kendisini Edirne'de Belediye Başkanı olarak görmek istiyorlar”  dedi.

Bakan Müezzinoğlu konuşmasının sonunda ise Sultangazililere seslenerek, “Cahit Başkanı Edirne'de Belediye başkanı olması için sizlerden izin istiyorum. İzin veriyor musunuz?” sorusuna açılışa katılan Sultangazililer “Hayır” cevabını verdiler.

2014 yerel seçimlerine 6 ay kala Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bu gafı kafalarda soru işareti bırakırken, Başkan Altunay'a yakın isimler Müezzinoğlu'nun iyi niyetli bir gafta bulunduklarını söylediler.

Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 4,5 yılda ilçede büyük bir değişime imza attığını ifade eden Ak Partili bir ilçe yöneticisi ise Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Başkan Altunay'ı överken Edirne'nin hak ettiği hizmeti alamadığından dolayı bu açıklamayı yaptığını söyledi. Ak Partili yönetici Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı çalışmalarından dolayı öven Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun gafının farklı yöne çekilmemesi gerektiğini belirtti. 

Tüm Yorumlar (8)
  • enes
    11 yıl önce
    0 0

    çok güzel olur bu vesileyle edirnede bir belediye belki kazanılır sultangazide kurtarır

  • halil
    11 yıl önce
    0 0

    edirne asla akp belediyesi olmaz, olmayacak.

  • Ahmet Elmalı
    11 yıl önce
    0 0

    Kesinlikle Cahit Başkanı bırakmayız Sultangazide yapılan hizmetler ortada bizim için Cahit Başkan bir fırsattır bu fırsatı kaybetme lüksümüz yok.

  • BİR BİLEN
    11 yıl önce
    0 0

    Cahilin en büyük kusuru, kendi kusurlarını görmemesi ve nasihat dinlememesidir.
    Hz. Ali (r.a)

  • BİR CAHİL
    11 yıl önce
    0 0

    ” Aklını kullanmayan, kullanılır…” güzel bir söz bence..

  • HARAM LOKMA
    11 yıl önce
    0 0

    ''İNSANI İNSAN YAPAN DA İNSAN , İNSANLIKTAN ÇIKARAN DA…SEN VARSAN HERKES VAR…!!!!!

    SORGULAMAYAN İNSAN CAHİLDİR,

    SORGULATMAYAN İNSAN İSE ZALİMDİR…

  • abuzer kibar
    11 yıl önce
    0 0

    biz buna HOPPALA PAŞAM MALKARA KEŞAN diyoruz.baska lafa gerek yok

  • bendiderya
    11 yıl önce
    0 0

    aslında iyi olur bence sultangazi daha iyilerine layık

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tanınmaya ihtiyacım yok