a

Altunay Ailesi ve İftiralar Üzerine

Aylarca Belediyenin kapısında beklediler. Aylardır Belediyeden Reklam istediler…

Aylardır Belediyenin kapısında havladılar, ağladılar, yalvardılar…

Sağda, solda; “Biz Ak Partiliyiz. Belediye Bize reklam vermiyor” diye küçük bir çocuk gibi ağladılar…

Sonra şerefsizlik makamında tetikçilik yapmaya karar verdiler. Şeref yoksunu, haysiyetsizler dağıtımını yaptıkları Sabah gazetesinde “çalışıyoruz” diyerek dötü boklu dergilerine reklam almaya başladılar.

Bizim 1000 TL’ye aldığımız reklamı onlar 100 TL’ye aldılar. Sonra kalkıp bize kerhane çalışanı gibi ağız yapmaya başladılar.

O kadar şerefsizler ki; Reklam alamadıkları Belediyeyi aslı, astarı olmayan ithamlarla karalamaya başladılar.

Oysa biri atsa kemiği, bir köpek gibi o kemiği kapmak için uçarlar.

15 Temmuz’dan sonra Cahit Altunay’ın koltuğunda gözü olanlar, istediklerini alamayanlar, siyasi rant peşinde olanlar bu köpekleri yanlarına aldılar. Aylardır besliyorlar, yediriyorlar, içiriyorlar. Sonra bu köpeklere talimatı veriyorlar: Saldırın

Hedefte; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay var.

Cahit Altunay üzerinden eşi İlknur Altunay’ı aylardır iftira kumpaslarıyla hedeflerine alanlar, bu köpekler aracılığıyla emellerine ulaşmaya çalışıyorlar.

Sabah, akşam İlknur Altunay’ı hapse atıyorlar. 3 çocuk annesi İlknur Altunay sabah gözaltına alınıyor, öğlen hakim karşısına çıkıyor, akşam ise hapse atılıyor…

Köpekler yazdıklarına kendilerini de inandırıyorlar. Ellerinde hiçbir belge yok. Ellerinde olan tek şey iftira.

Onların kaynak dediği kişi 1 ay önce bu şerefsizlerin yazdıklarını bize de söylemişti. Onun deyimine göre Altunay hapse atılacak, belediyeye büyük bir operasyon yapılacaktı. Bize de anlattı bir sürü aslı astarı olmayan şeyleri. Bizden umudunu kaybedince, ekip arkadaşlarıyla kendilerine yeni tetikçiler buldular. O tetikçiler ise bugün onların attığı kemikler doğrultusunda vazifelerini yerine getiriyorlar.

Bu şerefsiz, haysiyetsiz, omurgasızlar belediyeden istediklerini alamayınca bu yol başvurdular. Onları yönlendirenlerin ise düşünceleri çok farklı.

Biri; Belediye Başkanlığına kendisini ilk defa bu kadar yakın hissediyor.  Daha 17 Temmuz’da iftira ekibinin 2 numarasına, “Belediye Başkanlığına hiç bu kadar yakın olmamıştım. Bana yardım edin.” dedi.

242 şehidin, binlerce Gazi’nin olduğu bu süreçte omurgasızın tek düşüncesi koltuktu.

İftira çetesinin 2 numarası ise oturduğu koltuğun yükselmesinin peşinde. Belediye Başkanı olmak istemiyor ama Yardımcılık verilirse yok demez.

Tüm çakallar bir araya gelmiş. Daha dün İlknur Altunay’ı gördükleri yerlerde ayağa kalkıp, ceketlerini ilikleyen çakallar halen bu tavırlarını sürdürüyorlar. Ahlaksızlıkları diz boyu. “YENGE NASILSIN” diyenler karanlık odalarda iftira mekanizmasını tıkır tıkır işletiyorlar, ama Altunay’ın karşısında el, pençe hazır olda bekliyorlar.

Belediye Başkanı Cahit Altunay ile aynı fotoğraf karesinde görünmek için birbirleriyle yarışan, birbirlerini ezen ikiyüzlü çakallar bugün karanlık odalarda iftira çetesinin yaptıkları planların altına imza atıyorlar.

İkiyüzlü çakallar.

Suskunluk buraya kadar…

Elinde hiçbir belge olmadan iftira çetesinin tekçiliği yapan köpekler, hiçbirşeyi kanıtlamazsanız ŞEREFSİZSİNİZ, NAMERTSİNİZ…

Emin YEŞİL/ twitter.com/Emin_Haber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Emniyetinde Operasyon; 17 Polis Açığa Alındı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.