a

Allah’tan başka kimseden korkmam

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Koç, sosyal medya’dan yaptığı paylaşımlara yönelik cevap verdi.

 

Fotoğraf meraklısı değil, reklam peşinde değil, paylaşımında belirttiği gibi siyasi bir kimlik peşinde de değil. Tanıyan tanır Bekir Koç’u. Biz çok fazla tanımasak da Bekir Koç’da gördüğümüz özellikler bunlar. Yapılan hizmette bir yanlış varsa Bekir Koç bunu hiç çekinmeden dile getirebilen bir siyasetçi. Fısıltı gazetesine göre; Bu özelliklerinden dolayı Belediye’de bir takım sorunlar yaşadığı bile iddia ediliyor. Yine fısıltı gazetesine iddiasına göre; Bu özelliklerinden dolayı Belediye’de elinden birçok yetkinin alındığı dahi söyleniyor.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Koç, Facebook’ta ki kişisel hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bazı paylaşımlarından dolayı yazdıklarını “Helal olsun” diye yorumlayan birçok Ak Partiliye rastladık. Aynı Ak Partililerin çok değil birkaç saat sonra başka bir ortamda “Yazıkları olsun. Partimizi eleştiriyor” yorumlarını da hayretle izledik.

 

İşte Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Koç, bu kesimde başta olmak üzere paylaşımlarını eleştiren yada birilerine şak şakçılık yapmak için eleştirenlere cevap verdi.

 

“İyiye iyi, kötüye kötü” demekten hiçbir zaman çekinmeyen, “Oturduğum koltuğu kaybederim” endişesi yaşamadan görüşlerini açık bir şekilde dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Koç, yaptığı paylaşımda “Siyaset benim için hakka ve halka hizmet aracıdır. Benim için kimlik değildir” ifadelerini kullandı.

 

İŞTE BEKİR KOÇ’UN O PAYLAŞIMI

bekir koç

Tüm Yorumlar (5)
  • serdar tutam
    9 yıl önce
    0 0

    yazdıkları iddia dolu ama arkasını getiremeyecek içini dolduramayacak bunları yazdığına pişman olacak çok dürüstse yazı tura başkan yardımcısı olduğunu da yazması lazım ona hangi özelliği hangi üstün kabiliyeti hangi vasfı başkan yardımcılığı getirdi diyeceksiniz bunlar gerekmez o zaman herkes haklı

  • BİR BİLEN
    9 yıl önce
    0 0

    Adam gibi ADAM…Belediyede ki yanlışları, hiç çekinmeden dile getirebilen, vicdan sahibi bir İNSAN..Makamdan güç alan değil, bulunduğu makama onur ve şeref katan bir İNSAN…Keşke, A.B. da biraz nasiplenseydi, kendisine örnek alsaydı biraz…Gerçek bir MÜMİNDİR.

  • mustafa
    9 yıl önce
    0 0

    bekir abi belediyede ki adam gibi adamların en başında gelen isim Allah razı olsun herkese karşı samimi ve dürüst

  • sebestian
    9 yıl önce
    0 0

    10 tane Fevzi başkan yapar zaten iki Başkanlarımız var gördüğüm biri mustafa başkan biri bekir baskan

  • deniz yıldız
    9 yıl önce
    0 0

    bekir koç daha dünkü çocuk ayrıca belediyecilikten ne anlar anlamadığı için bir şey yapamıyor her bir şey yapamayan gibi eleştiri yapmak zorunda kalıyor en kolay iştir eleştiri yapmak şu anda belediye yönetimi kilitlenmiş durumda bu da çok normal iş yapacak proje üretecek kimse yok adam olmak adam gibi olmak yetmiyor herkes bildiği işi yapacak bilmiyorsa bilmiyorum diyecek kenara çekilecek vırvırvır konuşmayacak eleştiri yapacaksa da içeride kalıp yapmayacak istifa edip yapacak bunları yapmadığı halde nasıl adam gibi adam oluyor o da ayrı bir soru işareti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bahat Sağlık Grubu Feshane’de

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.