a

Allah 3. Lig’e çıkmayı nasip etsin

Sultangazispor Kulübü tek liste ile kongreye gitti. Kongrede mevcut Başkan Osman Cengiz yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Sultangazispor Olağan Genel Kurul Kongresi Altınser Restaurant’ta gerçekleşti.

 

Kongreye sayılı günler kala Onursal Başkan Nevzat Yılmaz’ın kulüp başkanlığına adaylığını açıklamasından iki gün sonra mevcut Başkan Osman Cengiz’de yeniden göreve talip olduklarını açıklamıştı.

cats

Sultangazispor camiası kongreye çift liste ile gidilmesinin kulübe zarar vereceği görüşüne hakim olurken, Onursal Başkan Nevzat Yılmaz Sultangazispor’un menfaati için adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.

 

Yaşanan bu gelişme üzerine Sultangazispor Kulübü Altınser Restaurant’ta gerçekleşen kongreye tek liste ile gitti. Mevcut Başkan Osman Cengiz’in adaylığında tek liste ile gidilen kongrede, Cengiz delegelerin güvenini tazeleyerek yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

sultangazipsor kongreDSC_0695

Kongreye; Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, kulüp üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Kongrede konuşan Kulüp Başkanı Osman Cengiz göreve seçildiği 2013 yılını çıraklık dönemi, 2014-2015 Futbol sezonunu da kalfalık dönemi olarak değerlendirdi. Cengiz, ustalık döneminde ise ikinciliğin bile başarılı olmadığı bir döneme girdiklerini söyledi.

sultangazipsor kongreDSC_0611

Sultangazi’nin profesyonel ligde mücadele eden bir takıma ihtiyacı olduğunu belirten Sultangazipor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, kulübün en büyük ve en önemli sorunu olan tesisleşmenin iki ay sonra sona ereceğini söyledi. Cengiz, “Kulübümüzün tesisinin olması için ciddi bir çalışma yaptık. Arka bağlantı yolunda bir tesisin temeli atıldı. Yaklaşık 2 ay sonra bu tesis hazır hale getirilecek. Asıl istediğimiz ise Sultangazispor’un profesyonel lige çıktığı zaman kullanabileceği bir tesis. Bunun içinde İBB Spor Kulübü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Cebeci Spor Kompleksi’ni maksimum hem alt yapı hem de A tıkımımız kullanabiliyor.

sultangazipsor kongreDSC_0678

 

İBB Spor Kulübü artık Sultangazispor Kulübü ile artık paydaş bir kulüptür. Sultangazispor-İBB Spor Kulübü Futbol bölümünü artık ortaklaşa yapacaklar. Bu projede yer alan futbolcular Sultangazispor lisansı ile artık Sultangazispor’un futbolcuları olacaklardır. Bu anlamda ortak bir paydaş da buluşmuş olduk.  Çok yakında bizim kulübümüzde 1000’e yakın sporcu olacak.” Dedi.

sultangazipsor kongreDSC_0608

Ekibiyle birlikte profesyonel lig için her türlü hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Osman Cengiz,“Bütün umudumuz bir daha ki kongremizi 3. Lig ya da 2. Lig’de olan bir kulüp olarak yaparız. Sultangazispor’un kaybedecek bir dönemi yok. Artık ikinciliğin bile başarılı olmadığı bir döneme giriyoruz.

ttt

Artık Sultangazi’nin profesyonel ligde mücadele eden bir takıma ihtiyacı var. Biz profesyonel lig için her türlü hazırlığımızı yaptık.  Sultangazispor Kulübü’nü çok güzel günler bekliyor.” Diye konuştu.

 

Kongrede konuşan Nevzat Yılmaz ise, “Umarım bu sezon hedeflediğimiz 3. Lige çıkarız” dedi.

sultangazipsor kongreDSC_0723

Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Çiçek, taraftarlar adına söz alarak kongrede bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın Anneler Gününü kutlayarak, çiçek takdim etti.

sultangazipsor kongreDSC_0710

Salih Çiçek’de konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Allah 3. Lig’e çıkmayı nasip etsin” diye konuştu.

 

OSMAN CENGİZ BAŞKANLIĞINDA Kİ YENİ YÖNETİM KURULU İSE ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR…

sultangazispor_kongre_yönetim_listesi sultangazispor_kongre_yönetim_listesi_1

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

‘başörtülüsün’ dedi, akbil basmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.