a

Ali Boztaş; Yaşar Demir AKP'nin Propagandasını Yapıyor

CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, son günlerde Sultangazi gündemini oluşturan Sultangazi Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir’in AK Parti İlçe Yönetim Kuruluna verdiği brifing hakkında bir açıklama yaptı.


CHP Sultangazi İlçe Başkanı Ali Boztaş, geçen ay Bahat Hastanesi sözde Sultangazi protokolüne bir yemek veriyor ve tek AKP İlçe Başkanı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanını davet ederek diğer partileri yok saydılar. Şimdi ise bu işlemi bazı resmi kurumlar üstlenerek yapması, bu yok sayma ve ötekileştirme çalışmasının devamı olarak yapılıyor durumunu hissettiriyor. Yani artık bazı resmi kurumlarda adeta AKP’nin arka bahçesi durumuna geldi diyerek “Son günlerde Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, kanunları hiçe sayarak ve memur olduğunu unutarak adeta AKP’nin seçim ve propaganda işlerini yapmak görevini üstlenmiş gibi davranıyor.


AKP’nin ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak ilçenin milli eğitimi hakkında brifing vermesi kendi görevleri arasında değildir. Bu açıklamaları yurttaşlara Sultangazi İlçe Kaymakamı Sayın Yusuf Ziya Çelikkaya’nın organizesinde yapılması gerekirdi. Sultangazi’de okullarda sınıflar 60 – 65 öğrenciyle eğitim görürken, okulların mahalle yapısına dikkat etmeden sistemi değiştirilmesi konularına çözüm aranması gerekirken, İstanbul genelinde ki ilçeler arasında eğitim ve öğretimde ki başarı en son sıralarda olması göz önüne alınıp yukarılara çıkarılması için çalışmalar yapması gereken Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir alana çıkıp siyaset yapması ilçe halkının ve çocuklarının geleceği için ne kadar faydalıdır.


Biz CHP olarak herkesin kendi asli görevlerini yapmasına davet edip, bu açıklamaları Sayın Kaymakam Beyin yapmasını bekleriz” diyerek eğitim Sultangazililer için çok önemli ve bu öneme sahip idarede yöneticilerin olması gerektiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yerinde Yerel Esentepe Mahallesi'nde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.