a

Ali Acar'a Konfederasyon Desteği

4o federasyon üyesi Bulunan Anadolu Konfederasyonu CHP Sultangazi Belediye Başkan A. Adayı  Av. Ali Acar’a Desteklerini bildirmek amacıyla basın  açıklaması yapmak üzere Çakır Kahvaltı Salonunda  Kahvaltıda bir araya geldiler.

Geçtiğimiz Günlerde Sultangazi CHP’den belediye Başkan A. Adaylığını Açıklayan Av. Ali Acar’a destekler artıyor derneklerden ,Federasyonlar ve  en  üst düzeyde konfederasyonlardan da destek aldı .

Anadolu-konfederasyonu-ali-acara-destek

50.yıl mahallesinde çakır Kahvaltı salonunda Pazar günü bir araya gelen Konfederasyon üyeleri Adına Konuşma Yapan Konfederasyon Başkanı Murat Gökhan ” Üyemiz olan Gergerliler Federasyonun Başkanı Av.Ali Acar Sultangazi Belediye Başkan A. Adayı olmasından Gurur duyuyoruz Tüm Üyelerimizle konuştuk tüm federasyonlar da aynı görüşte şu an buraya gelemeyenler Av. Ali Acar’ı telefonla arayarak desteklerini bildirdiler çıktığı bu meşaketli yolda kendisine başarılar diliyoruz “dedi.

Kahvaltıda bulunan Diğer Federasyonlar Aynı şekilde temennide bulanarak desteklediklerine dair kısa konuşma yaptılar. Av. Ali Acar’ın Her zaman yanındayız diyen Adıyamanlılar Dernek Başkanı Mehmet Deniz, Gergerliler Dernek Başkanı Mahmut Özdemir ,Drakso Dernek Başkanı Ahmet Alak ,Film Yapımcısı Ali Avcı birer konuşma yaptılar. Akdoğu Derneği Başkanı Hacı Konan da Ali Acar’a Başarılar diledi üyelerinden kendisi için destek istiyeceğini  belirtti.

Anadolu-konfederasyonu-ali-acara-destek.jpg2

Av.Ali Acar kapanış konuşmasında Anadolu Konfedersyonun göstermiş olduğu bu teveccühten dolayı teşekkür ederek, Belediye Başkanı olduğu takdirde Sultangazi'de STK’ların sıkıntılarını bildiğini çözüm noktasında projeleri olduğunu söyledi.  Anadolu Konfederasyonu üyesi olan dostlarıma aday adayı olma kararımızı yerinde bulup, destek vereceklerini  ifade ettiler. Ben burada sizlerin aracılığınızla bizi bu makama layık görerek destekleyen Anadolu Konfederasyonuna  teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Ak Parti'ye İlk Başvuru Polat'dan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.