a

Ali Acar Yeniden Gündemde

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre sürecinin başlamasıyla birlikte, kulislerde hareketlilik başladı. CHP İlçe Başkan Yardımcısı Serdal Çelik, İlçe Başkanlığı için kulis çalışmaları yapan Ali Acar’a isim vermeden “Seni bu ilçeye başkan yaptırmayacağız” diyerek meydan okudu.

 

CHP Sultangazi İlçe Başkanlığına aday olmak isteyenler kulis çalışması başlatırken, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Serdal Çelik kişisel Facebook hesabından yaptığı “Seni başkan yaptırmayacağız” paylaşımı büyük ilgi gördü.

 

CHP tabanı iki gündür İlçe Başkan Yardımcısı Serdal Çelik’in “Seni bu ilçeye başkan yaptırmayacağız” paylaşımını konuştu. Ve bu paylaşımda kimden bahsedildiğini bulmaca çözer gibi çözmeye çalıştı.

 

Önce Serdal Çelik’in yapmış olduğu paylaşıma göz atalım;

serdl çelik

 

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Serdal Çelik yaptığı bu paylaşımda isim vermeden Ali Acar’a açıkça meydan okudu. Belediye başkanlığı hayali suya düşen, şimdi de İlçe Başkanlığı hayali kuran Ali Acar kongre sürecinin başlamasıyla birlikte kulis çalışmalarına başladı.

 

ACAR KRİZ MASASIYLA GÜNDEME GELMİŞ, TABANDA YENİ BİR KRİZ YARATMIŞTI

 

Geçtiğimiz hafta Gazi Mahallesi’nde yaşanan olaylar nedeniyle kurulan kriz masasında adı dahi geçmeyen ancak fırsatı değerlendirmek isteyen Ali Acar geçtiğimiz hafta CHP tabanında dikkatleri üzerine çekmişti. Şirinlik yapayım derken, tabanın büyük tepkisini çeken Acar, Avrupa Konutları’nda lüks bir restaurant’ta çektiği fotoğrafı “Kriz masası” diye paylaşmıştı. Kongre sürecinin başlamasıyla birlikte tabana şirin gözükmek isteyen Ali Acar’ın bu paylaşımı CHP tabanında büyük bir tepki toplamıştı.

 

Yaşanan tepkilerden olsa gerek yemek masasında çekilen “Kriz masası” fotoğrafının ihalesi ise daha sonra tabiri caizse CHP İl Başkan Yardımcısı Ferhat Epözdemir’e kesilmişti.

kriz masası sultangazi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

‘Babası tecavüz etti, bebekleri köpekler yedi’

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.