a

Ali Acar Konuştu


Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Acar Gazi Mahallesi'nde bazı STK temsilcilerinin düzenlediği “İktidara yürüyoruz” toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan CHP aday adayı Av. Ali Acar, “Aday adayı olduğum zaman Sultangazi'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olacağına inandığım için bu yola çıktığımı belirtmiştim” dedi. Sosyal demokrat bir aileden geldiğini ve yaklaşık 3 ay önce CHP'ye üye olduğunu hatılattan Acar, aday adaylığını açıkladıktan sonra CHP tabanında kendisine yönelik 'Örgüt dışından biri' söylemlerine değinerek, “Örgüt içi, örgüt dışı söylemlerin bizim iktidar olduktan sonra konuşulması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Burada 'ben' değil 'biz' mantığıyla hareket ederek CHP'nin bayrağını Sultangazi'de dalgalandırmamız gerekiyor. Sizlerde de bu amacı ve duruşu görüyorum” diye konuştu.



 

Sultangazi'nin AKP'nin ciddi bir kalesi olarak görüldüğünü söyleyen CHP Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Acar, “'İktidara yürüyoruz' sloganıyla bugün karşınızdayım. İktidar tek başına olmuyor. Burada biz odaklı sosyal yaşamı kabul edersek birlikte CHP'nin iktidarını başarabiliriz. Tabi Sultangazi'ye baktığımızda AKP'nin ciddi bir kalesi görünümü oluşmuş. Çok güçlü görünenin çok zayıf gören bir kardeşinizim ben. Şu ana kadar inandığım ve çıktığım yolda hiçbir zaman başarısızlıkla karşılaşmadım. Sultangazi'de güzel yarınların yakın olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Çukurçayır; Hizmet İçin Bende Varım

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.