a

Ali Acar; İnsanlara büyük bir umut vaat ediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Acar, Muharrem ayı münasebetiyle Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi, Gazi Mahallesi Hacı Bektaş-ı Veli Cemevi ve Habipler Cemevlerinde iftar programı düzenledi. Programlara yoğun ilgi gösteren halk Acar’a başarılar dileyerek destek vereceklerini ifade ettiler.




Programlar sonrasında bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Av. Ali Acar, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla hareket ettiklerini her vatandaşın kendileri nazarında önemli bir değer olduğunu söyledi. Acar, “Tüm İslam Aleminde Muharrem ayının önemli bir yere sahip olduğunu ve Anadolu Kültüründe Muharrem ayının matem havasında anılmasının yanında, birlik ve beraberliğin pekiştiği paylaşım duygularının en üst seviyeye ulaştığı müstesna bir aydır.  Bizde bu günlerde dostlarımızla beraber olmak aynı sofrayı ve duyguları paylaşmak adına iftar programları düzenledik. Katılımın yoğun olduğu programlarda şahsıma gösterilen ilgi ve sevgi çıktığım bu yolda motivasyonumu artırmış yerel seçimler için inancımızı tazelemiş ve artırmıştır. Sofralarımızı şereflendirerek bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca bu imkanı sağlayan cemevleri yöneticilerine de şükranlarımı sunuyorum.




Biz siyasete soyunduğumuz zaman siyasi anlayışın tam manasıyla insani değerlerini ön plana çıkarmayı hedeflemiştik. Ve bu güne kadar yaptığımız çalışmalarımızı ana odağı halk ve halkın yaşam standardını, refah ve huzurunu artıracak eylemler içerisinde olmuştur. Yaptığımız çalışmalar esnasında gördük ki halkın kendisini kucaklayacak, bir değer olarak görecek yöneticilere çok büyük bir özlemi var. Bizleri yakından tanıyanlar bu özlemlerini giderebilecekleri bir liman gibi bizlere sarılıyor ve sonuna kadar yanımızda olacaklarını ellerinden gelen maddi ve manevi desteği vereceklerini ifade ettiler. Evet, biz bu yola çıkarken ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizi biliyorduk ama geçen süreçte bu sorumluğumuzun çok daha ağır olduğuna şahit olduk. Çünkü insanımıza büyük bir umut vaat ediyoruz ve en değerli şeyleri olan umutlarının gerçekleşmesi adına adımlar atıyoruz. İşte bu yüzdendir ki bu seçime canla başla hazırlanmalı ve sonucunda mutlaka zaferi hedeflemeliyiz. Hedeflemekte yetmez zafere ulaşmak için bütün imkanları kullanmalı ve hep birlikte ilçemizin yaşam standartlarını yükseltmeliyiz” dedi.


Tüm Yorumlar (3)
  • kanber koçak
    11 yıl önce
    0 0

    ordakı insanlar yaptıkları ibadet sonucu oruçlarını açıyorlar kim seyi şereflendırmek için orada degiller o cümle düzeltılmeli TAVSİYE

  • Canlar
    11 yıl önce
    0 0

    Sevgili siyasi akrabam ve CHP belediye başkan aday aday;ım öncelikle yeni CHP de yeni siyaset yapmaya başlamışsın başarılar diliyorum.
    Şunu iyi bilki bizler Muharrem ayında lokma veririz iftar vermeyiz ve verdiğimiz lokmada reklam yapmayız vereceğimiz lokmayı hangi bölgede hangi cemevınde lokma vereceksek oraya insan taşımaz o bölgedeki canlarımız birlikte matem yasımızı hak tarafından kabul olması için dua eder lokma verdiğimiz yere şakşak çı insan taşımayız

  • Hasan Erginyavuz
    11 yıl önce
    0 0

    Yahu biz yıllarca ne dedik..Din ile siyaseti karıştırmayın dedik..ve ekliyorum oraya gelen canlarımız sizin şahsınız için değil ibadethanesinde orucunu açmak isteyen lokmalarıyla gelen canlardır..ancak masamızı şereflendirdiniz diyorsunuz bu sofra halil ibrahim sofrasıdır…lütfen etik değerlerde siyaset yapalım geçen sene aşure verdiğimizde yaptığım konuşmamda sadece günün anlamına dair konuşmuştum siyaset yeri değildir orası..Zihniyet meselesi tabi..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Mustafa Karakuş Arnavutköy'ün Yönetimine Talip

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.