a

AKSEM Projesinde İlk Adım Atıldı

Türkiye’de gelişim ve değişimin öncüsü haline gelen AK PARTİ, bütün üyeleri, teşkilatları ve seçilmiş temsilcileri ile sürecin aktörlüğünü yapmaktadır. Bu durumun geliştirilerek devam ettirilmesi, öğrenmeye açık, kendini daima yenileyen ve geliştiren parti kültürünün de kökleşmesi ile mümkündür. Bu amaçla AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığı’nın bütün kademelerinde görevli teşkilat mensuplarına yönelik eğitim faaliyetlerinin ve uluslararası konferansların planlanıp uygulandığı bir sürekli eğitim merkezinin kurulmasına ilişkin “AKSEM Projesi” geliştirildi.

Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci’nin öncelikli projeleri arasında yer alan AKSEM Sürekli Eğitim Merkezi ile ilgili proje dosyası hızla tamamlanarak çalışmalara başlandı. AK PARTİ İstanbul İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlarında görev yapan teşkilat mensuplarının, seçilmişlerin ve üyelerin, kişisel ve meslekî gelişimine yönelik eğitim programlarının planlanacağı AKSEM “Danışma Kurulu” oluşturuldu.

Kurul üyeleri olarak şu isimler belirlendi:

Ali Rıza YAPAR   AKSEM Başkanı

Prof. Dr. Recep BOZLAĞAN        Danışma Kurulu Başkanı

Yavuz KURT        AKSEM Koordinatörü

Dr. Ahmet OKUMUŞ      Danışma Kurulu Üyesi

Ali ÖKSÜZ           Danışma Kurulu Üyesi

Mustafa ŞEN     Danışma Kurulu Üyesi

Doç.Dr. Nail YILMAZ       Danışma Kurulu Üyesi

Dr. Ömer Faruk KORKMAZ          Danışma Kurulu Üyesi

Dr. Yusuf Özkan ÖZBURUN         Danışma Kurulu Üyesi

AKSEM Danışma Kurulu’nun ilk toplantısı, Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci’nin başkanlığında, 20 Ocak 2016 Çarşamba günü yapıldı. Tüm danışma kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda AKSEM Projesi kapsamında gerçekleştirilecek eğitim programları ele alındı. Toplantının açılış konuşmasında, projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Selim Temurci, beşikten mezara kadar ilim öğrenmeyi tavsiye eden bir medeniyetin bayraktarlığını yapan teşkilatımızın aşkla, şevkle ve ilk günkü heyecanla yoluna devam etmesi için değerler eğitim programını çok önemsediklerini vurguladı. İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek tüm eğitim faaliyetlerinin, AKSEM çatısı altında yürütüleceğini ifade eden Temurci, bu önemli çalışmaya destek verdikleri için Danışma Kurulu’nda yer alan üyelere teşekkür etti.

Aksem-projesi-kuruldu

Toplantının devamında, hayata geçirilmesi düşünülen eğitim programlarıyla ilgili olarak kurul üyelerine görüşleri soruldu. Akademisyenlerin tek tek söz alarak düşüncelerini paylaştığı Danışma Kurulu’nda projeye önemli katkılar sağlandı. “2016 Yılı Eğitim Takvimi”nin ivedilikle oluşturulması için tekrar bir araya gelinmesi kararı alınan toplantı, dilek ve temennilerle son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP’li Başkandan Erdoğan’a Övgü Dolu Sözler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.