a

Akkaya Dalga Geçti

“Cahit Altunay'sız bir Sultangazi düşünemiyorum” diyerek mangalda kül bırakmayan Gerger Gürgenli Köyü Derneği Başkanı İsmail Akkaya adeta CHP tabanı ile alay etti. 29 Kasım'da CHP Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulunan Akkaya'nın başvuru yaptığı tarihte Ak Parti üyesi olduğu ortaya çıktı.

Çok değil bundan bir kaç ay önce “Tüm desteğimizi ve enerjimizi Cahit Altunay’ın belediye başkanı olması için harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Cahit Altunay ’sız bir Sultangazi yaprakları dökülmüş bir çınara benzer.” açıklamasında bulunarak yağdanlıkta sınır tanımayan İsmail Akkaya, Gergerli Ali Acar'ın CHP'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasından sonra saf değiştirerek, Acar'ı desteklediğini açıklamıştı.

Öyle ki 29 Kasım günü CHP İlçe Örgütü'ne Belediye meclis üyeliği için başvuran İsmail Akkaya'nın CHP tabanı ve CHP yönetimi ile adeta dalga geçtiği ortaya çıktı. CHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulunduğu gün Ak Parti'de üyeliği bulunan Akkaya'nın başvuru dosyası kendisine geri verildi. Gerekçe ise Ak Parti üyesi olması olarak gösterildi.

Bunun üzerine İsmail Akkaya her ne kadar gönlünden geçmesede üyesi olduğu Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı'na noter aracılığıyla istifa dilekçesini sundu. Bu istifa ile birlikte Akkaya resmen CHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Öte yandan İsmail Akkaya'nın başkanlığını yaptığı Gürgenliler Derneği'nde ise yönetimin büyük bir çoğunluğu Akkaya'nın istifa etmesini bekliyor. Ak Parti'ye yakınlığı bilinen Gürgenliler Derneği Yönetimi Akkaya'nın CHP saflarında aktif siyasete atılmasıyla birlikte tepki gösterdiler. Ve Akkaya'nın başkanlık görevinden istifa etmesi yönünde görüş bildirdiler. “Bizde CHP'ye oy yok” diyen bir dernek yöneticisi İsmail Akkaya'nın kendilerine danışmadan böyle bir karar aldığını belirtti. Akkaya'nın derhal dernek başkanlığı görevinden istifa etmesi yönünde çağrıda bulunan Gürgenliler Derneği yöneticisi, “Akkaya bize şok yaşattı” dedi.

Tüm Yorumlar (5)
  • Bu gençlik bunların hesabını tek tek soracak elbet çünkü cumhuriyete ve cumhuriyet halk partisine ihanet içerisinde olanlarla mücadele edeceğimize söz verdik…..

  • A KAYA
    10 yıl önce
    0 0

    ismail akkaya chp ile başından berı dalgageciyor 10 2013 te akparti sultangazi 50 yıl kültürmerkezınde siyası dersı veren akpartı bünyesınde 45 gün eytım gürdü ve şimdi chp de

  • misafir
    10 yıl önce
    0 0

    bu zihniyete sahip insanlar dolu chp de bunları temizlenmesi lazım

  • Tabiki bu bir omurga meselesi..Baslikta olduğu gibi herkes unutur Rant için gençlik unutmaz geleceği için…

  • tarafsiz
    10 yıl önce
    0 0

    Adiyamanlilarin ne kadar yaman oldugunu gorun artik!!! Siyasette degil kivirmakta:) yalama siyaseti ne kadar da yakisiyor:)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

17 Aralık operasyonu sonrası en kapsamlı anket

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.