a

AK Parti'nin adayı belli oldu: CAHİT ALTUNAY

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda seçim çalışmalarına katıldı. Saat 11:00'de Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan, Sütlüce'deki Ak Parti İl Merkezi'ne geçti.Erdoğan burada ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili son düzenlemelerin yapılacağı Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısına başkanlık etti.

Basına kapalı olarak devam eden toplantı da Başbakan Erdoğan’ın bizzat el yazısıyla yazdığı aday listesi İl Başkanlığına verildi. Başbakan Erdoğan'ın el yazısıyla yazdığı aday listesinde Sultangazi'de Cahit Altunay ismine yer verildi.

Resmi açıklamanın ise gece yarısı yapılması bekleniyor. 

Tüm Yorumlar (1)
  • Yavuz Bulut
    10 yıl önce
    0 0

    Başkanımız Sn. Cahit Altunay beyefendiyi çalışmalarından ve kısa zamanda gerçekleştirdiği harikulade projelerinden dolayı yürekten tebrik ediyorum. İlçemiz, başkanımız sayesinde şimdi çok daha yaşanılası, çok daha değerli bir ilçeye dönüştü…Bizler, ilçe halkı da dolayısı ile, yaşam kalitemizin artması ile, daha da çok sevmeye başladık ilçemizi.. İcraatları ile, halkın sesini dinlemesi ile, insanına verdiği değer ile başkanımız yalnızca yöneticilik yönü ile değil, aynı zamanda insani yönü ile de örnek olarak gördüğümüz birisidir. Sultangazi adına, kendisini gelecek dönemde de başkanımız olarak görmeyi canı gönülden isteriz. Saygılarımla..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ali Acar'ın Adaylığı CHP'yi Karıştırdı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.