a

Ak Partililer Banka Kuyruğunda

Ak Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek olmak için bankaya giderek bağışta bulundular.

 

Ak Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın eşi İlknur Altunay Erdoğan’a bağışta bulunmak için Ziraat Bankası önünde toplandı. Partililer, Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanması için bankaya girerek para yardımında bulundular.

10559222_799423180090750_1454908514_n

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a yüreklerinden kopan miktarda bağışta bulunacaklarını belirten Ak Parti İlçe SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “Türkiye cumhuriyetinin 91 yıllık tarihinde bir dönüm noktasına şahitlik ediyoruz.77 milyonu samimiyetle kucaklamak için yola çıkan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için burada toplanan bu kalabalıkla birlikte bu adımı atacağız. Demokratik,müreffeh ve önce Türkiye için bugün Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına tüm halkımızla beraber maddi manevi destek vereceğiz. Büyük hedefler Türkiye’sine ulaşmak için,Yeni Türkiye Yolunda bu adımı atacağız hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Tüm Yorumlar (2)
  • çılgın
    10 yıl önce
    0 0

    bagıslarsınız tabı nasıl olsa bı rant saglar o paranın ıkı kaTINI KAZANIRSINIZ

  • bekar adam
    10 yıl önce
    0 0

    valla ben çıksam desemki evlenip yuva kuracam bana ev alın desem hiçbiri yardım etmez ama işte menfaat olunca koşa koşa giderler 50 trilyon para toplanır bu ülke yardakçılık yalakalık ile sizce nereye kadar yürür alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor’dan Boykot Kararı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.