a

Ak Parti’de kongre kulisleri başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’deki kongre sürecini erkene alma kararının ardında “değişim” yatıyor.  Sultangazi’de de sil baştan bir değişimin yaşanacağı öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre sürecini erkene alma kararının ardından, “kongre kulisleri” de başladı. Kulislere göre, Sultangazi’de ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu döneminin, yeni dönemde sona ereceği konuşuluyor. İlçe başkanlığına atanmasından sonra kendisinden beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Yiğitoğlu ile birlikte büyük bir değişim yaşanması bekleniyor. Teşkilatlarda büyük değişimin kongrelerle gerçekleşeceği dile getiriyor. Süleyman Yiğitoğlu başkanlığındaki “en başarısız yönetim” olarak değerlendirilen Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda büyük değişimin ilçe kongresinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Ak Parti’de kongre sürecinin erkene alınmasından dolayı Eylül ayında, kongre sürecinin startı verilecek. Ak Parti yönetimi tarafından hazırlanan kongre takvimi kısa süre içinde Erdoğan’a sunulacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Huzurevi yangınında kedileri kurtarırken görüntülenmişti… Odasında ölü bulundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.