a

Ak Parti Sultangazi’de Programlar İptal

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Cuma günü Hemşireler Haftası nedeniyle Medical Park Hastanesi’nde yapacağı programı iptal etti.

 

Soma’da meydana gelen maden ocağı kazası sonrası Başbakanlık 3 gün mili yas ilan etti. Sultangazi’de de yapılması planlanan tüm programlar iptal edildi. Sultangazi Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenleyeceği Gençlik şölenini iptal etmişti. Sultangazi Belediyesi’nden sonra Ak Parti İlçe Teşkilatı da Cuma günü yapacağı basın toplantısı ve Hemşireler Haftası programlarını iptal etti. Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Birim Başkanı Cemalletin Çelebi, teşkilatın Cuma günü yapacağı basın istişare toplantısı ve Hemşireler Haftası programlarının iptal edildiğini açıkladı.

 

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası nedeni ile programların iptal edildiğini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan ise, yaşanan bu vahim olay sonucu parti teşkilatı olarak üzüntülerini belirtti. Olayda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyen Civan, “Yaralı kardeşlerimize yüce Allah’tan acil şifalar diler ve bir an önce eski sağlıklarına kavuşmalarını niyaz ederim. Meydana gelen bu vahim olan neticesinde tüm Türkiye’nin olduğu gibi bizlerinde içi yanmış olup, tüm Türkiye ile birlikte bu acıyı paylaşıyoruz. Rabbim bizleri bir daha böyle acılarla sınamamasını temenni ediyor ve Yüce Allah’tan bu sayının artmamasını diliyorum. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi O Programı İptal Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.