a

Ak Parti Sultangazi Toplandı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazi sorumlusu olarak Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Şar’dan görevi devralan Kübra Gülal ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın katıldığı Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Av. Murat Atım, 2014 yerel seçimlerinin hızla yaklaştığını ve 2014 yerel seçiminin çok önemli olduğunu söyledi.

    

Türkiye’nin her seçim konjoktürü’nde Ak Parti’yi iktidardan indirme kararlı olduğunu söyleyen Atım, “Bu çevreler uluslararası olayları bile bu yolda; AK Parti’ye zarar vermek için kullanmaktan kaçınmıyor. Suriye de bu konulardan biri. 2014 seçimlerinin hemen arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Seçimlerde Türkiye’nin sonucunu İstanbul belirler. Sultangazi İlçe Teşkilatı olarak da bizler sorumluluklarımızı bu bilinçle kuşanıyoruz. Sorumluluğumuzun sadece İstanbul, Sultangazi ve Türkiye’den ibaret olmadığını, bütün coğrafyalardaki mazlum ve mağdurların sorumluluğunu sırtımızda taşıdığımızı hiç unutmamalıyız. Sayın Başbakanımıza güç vererek, onun yükünü hafifleterek bütün mazlum ve mağdurların daha mutlu ve daha özgür bir şekilde yaşamasına katkı sağlamaya hep birlikte devam edeceğiz.” Dedi.

Tüm Yorumlar (1)
  • enes
    12 yıl önce
    0 0

    belediye başkanı iyi gaz veriyor bütün coğrafyadaki müslümnları düşünürken sultangazide trakyalılardan başka kimseyi tanımıyorhesabını seçimde soracagız trakyadan kaç kişiyi getirip iş verdin hani baçanak kayınço eniite ne kadar üj bej varsa topladın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Fatih Öznam; Ak Parti'ye Geçmem Söz Konusu Değildir

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.