a

Ak Parti Sultangazi Seçim İrtibat Bürolarını Açmaya Devam Ediyor

Ak Parti İlçe Teşkilatı seçim irtibat bürolarını açmaya devam ediyor. Haftasonu Esentepe ve 50. Yıl Mahallesi'nde seçim irtibat bürolarını hizmete açan Ak Parti böylelikle bugüne kadar 9 seçim irtibat bürosunu açmış oldu.

Esentepe ve 50. Yıl Mahallelerinde yapılan açılışlara halkın ve partililerin yoğun ilgisi vardı. Açılış kurdelasını Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu ile birlikte kesen Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, altyapı, çevre ve temizlik hizmetlerinde yapılan çalışmalarla İstanbul'un örnek ilçelerinden biri olduklarını söyledi.

Sultangazililerden aldığı güç, inanç ve destekle ilçede gelişim ve değişimin hızla devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Çıtamızı her yıl daha da yükseltmenin mutluluğunu yaşarken bu muhteşem gelişim bizleri daha büyük hedeflere yöneltiyor ve heyecanımızı daha da arttırıyor.”dedi.

50. Yıl Mahallesi'nde ikincisi açılan seçim irtibat bürosunda konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, mahalle halkına birde müjde verdi. Başkan Altunay, 50. Yıl İlköğretim Okulunun bu yıliçerisinde yıkılarak, yeniden yapılacağını söyledi. 50. Yıl Mahallesi'nin ilçenin en kalabalık nüfusa sahip olduğunu da söyleyen Altunya, 2009 seçimlerinde en fazla oyu 50. Yıl Mahallesi'nden aldıklarını ifade etti. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Murat Atım; Adayları dikkatli bir biçimde belirledik

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.