a

Ak Parti GOP yönetimi düştü

Ak Parti'de temayül yapıldı, yeni atama bekleniyor…
 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yönetiminin yarısı meclis üyesi aday adayı olmak için istifa etti. İlçe Başkanı İsmail Ergüneş'te belediye başkan aday adayı olmak için istifa etti.

 Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına yaklaşık 20 gündür atama yapılmaması çeşitli söylentileride beraberinde getirdi.  Fakat dün Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatında istifa etmeyen yöneticler, gençlik ve kadın kolları icra kurululları ile mahalle başkanlarının katıldığı bir temayül yoklaması yapıldı. İl yöneticilerinin gözetiminde yapılan yoklamada; “İlçe başkanı olarak kimi görmek istesiniz?” Diye soruldu.

 Temayül yoklamasında Şahin Pirdal, Kerim Koç ve Arif Parlakkılıç isimleri ön plana çıktı. Fakat azda olsa başka isimlerin yazılmış olabileceğide ifade ediliyor.

 Temayül yoklamasından sonra ise istifa etmeyen diğer yönetim kurulu üyeleri, yeni atanacak ilçe başkanının önünü açmak adına istifa ettiler.

 Şu anda Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'na kısa süre içersinde bir başkan atanması  ve ardından yeni bir yönetim yapılması bekleniyor.

Tüm Yorumlar (1)
  • ebubekir balikci
    11 yıl önce
    0 0

    iktidar partisini bu hale düşürnlerin vicdanı rahatmı acaba.belediye başkanı kim belli değil,ilçe başkanı kim belli değil.istifa eden ilçe başkanı ismail ergüneş giderayak yaptı yayapacağını.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sarıgül'den Şok İtiraf; Halil Poyraz'ın CHP'den Aday olmaması Beni Üzmüştür