a

Ak Parti değerlerin temsil edildiği bir dava hareketidir

Ak Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı’nın Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Selim Temurci, “Davamıza zarar vermeyelim” dedi.

 

AK Parti’nin siyasi bir hareketin ötesinde, değerlerin temsil edildiği bir dava hareketi olduğunu vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti bayrağını Bahçelievler’de göndere çeken değerli dava arkadaşlarım milletimizin iradesine sahip çıkmıştır. 1 Kasım’da iradesini AK Parti’ye emanet etmiştir. Üzerimizdeki sorumluluk büyük, Allah bu emaneti hakkıyla yerine getirmeyi bizlere nasip etsin. AK Parti, ümmet için yola çıkmış neferlerden oluşan bir dava hareketidir. Bizler siyasi bir hareketin olmanın çok ötesinde, mazlumlar ve ümmet için mücadele ediyoruz. AK Parti bir erdemliler hareketidir. AK Parti, bir iyilik hareketidir. AK Parti, hayırda yarışanların birlikte mücadele ettiği yerdir. Üzerimizde Bosnalı, Suriyeli, Filistinli kardeşlerimizin duası ve umutları var. Bizler gözyaşı dökülen, zulüm yaşanan coğrafyaların umuduyuz. Elbette bu hareketin, bu davanın değeri aldığı oy oranı ile ölçülemez. Her işimizde, her davranışımızda üzerimizdeki bu sorumluluğun bilinciyle hareket edelim ve davamıza zarar vermeyelim. Çünkü bizler ümmetin umuduyuz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kar Yağışı Etkili Olacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.