a

Ahmet Yıldız mı? Ensar Topcu mu?

Ak Parti İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Yıldız ve Sosyal İşler Başkanı Ensar Topcu’nun adı Ak Parti İl Gençlik Kollu Başkanlığı için geçiyor.

 

Kulislere yansıyan bilgilere göre; Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdürrahim Boynukalın, 20 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Gençlik Kolları Kongresi’nde görevini İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’a devredecek.

 

Melih Ecertaş’tan boşalan İl Gençlik Kolları Başkanlığına ise iki Sultangazili siyasetçi Ensar Topcu ve Ahmet Yıldız’ın adı geçiyor.

 

7 Haziran’da İstanbul Milletvekili seçilen, 1 Kasım seçimleri için Ak Parti tarafından aday listesine koyulmayan Boynukalın’ın, gençlik kolları başkanlığını da devrettikten sonra, kendisine yeni görev için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düşünüldüğü ifade ediliyor.

Tüm Yorumlar (2)
  • Faal Gençlik
    9 yıl önce
    0 0

    başardıkları ne var ki il başkanı oluyorlar mevcut görevlerinde artıları var mı varsa tamam fatih üni mezunu olmak yeterliyse o da tamam

  • ferhat
    9 yıl önce
    0 0

    Henüz görevlerinde yeni olabilirler takip etseydiniz çalışkanliklarini fark ederdiniz, geçmişi başarılarla dolu insanlar elbet bir yerlere gelir bunun adıister il başkanlığı olsun ister BASBAKANLİK…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Elektrik Kesintisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.