a

Başarı Çıtasını Yükseltiyor

Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve azmi ile her zaman takdir ettiğimiz Ahmet Hakan Karagül başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

 

Kimi zaman radyoda, kimi zaman da televizyonda…

Ahmet Hakan Karagül-Lalegül Tvahmet hakan karagül-seyr fm

Biz onu daha çok yapmış olduğu başarılı organizasyonlarla tanıdık. Kimi zaman da seslendirdiği ezgilerle…

 

Sultangazi’nin evladı, Sultangazi’nin değerlerinden biri olan Ahmet Hakan Karagül, son günlerde yükseltmiş olduğu başarı çıtasıyla adından söz ettiriyor.

 

Lalegül Tv’de her hafta “Ümmetin Renkleri” programıyla Asya, Avrupa, Balkanlar ve Türki Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen İslami faaliyetleri ekranlara taşıyor. Her hafta Pazar günü saatler 20.00’ı gösterdiğinde uydu üzerinden yayın yapan Lalegül Tv ekranlarından Ahmet Hakan Karagül evlerimize, iş yerlerimize konuk oluyor.

Ahmet Hakan Karagül-Lalegül Tvahmet hakan karagül_

“Ümmetin Renkleri” programı 8 bölümü geride bıraktı. Afrika ülkeleri olan Gine ve Ugan’da da yapılan çekimler ve Ahmet Hakan Karagül’ün sunumuyla bu ülkelerde ki sosyal ve kültürel durum analizleri yapıldı. Ve bu ülkelerde ki Ehl-i sünnet İslami faaliyetler ekrana taşındı.

 

Mazlum coğrafyalardaki Müslümanların yaşadığı sıkıntılar, gördükleri zulümlerin ekrana getirildiği “Ümmetin Renkleri” programında kanaat önderlerine, devlet erkanlarına ve uzman isimlerin de görüşlerine yer veriliyor.

Ahmet Hakan Karagül-Lalegül Tvahmet hakan karagül_1

Yine Suriye, Mısır ve Filistin başta olmak üzere zulüm altında olan Müslümanların sıkıntıları ve neler yapılabileceği Ahmet Hakan Karagül’ün sunumuyla “Ümmetin Renkleri” programında konuşuldu.

 

Ahmet Hakan Karagül’ün sunduğu “Ümmetin Renkleri” programının yapımcılığını ise İsmailağa Cemaatinin yurtdışı birimi olan İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) üstleniyor.

Ahmet Hakan Karagül-Lalegül Tvahmet hakan karagül_2

 

“Ümmetin Renkleri” programının amacı ise; Ümmet bilinci, Ümmet kardeşliği, İslam Birliği ve mazlum coğrafyalarda ki Müslümanların sorunlarını gündeme taşımak…

 

Lalegül Tv’de böylesine başarılı bir çalışmaya imza atan Ahmet Hakan Karagül, ulusal yayın yapan Seyr Fm’de de başarı çıtasına yenisini ekliyor.

ahmet hakan karagül_3

Seyr Fm’de “Sözümüz Var” programıyla mazlum coğrafyalar konu ediliyor. Birbirinden uzman isimlerle tarih, sosyali siyasi ve sanatsal anlamda mazlum coğrafyalar değerlendiriliyor. Programa dış ülkelerden de büyük bir ilgi var. Özellikle Filistin, Afrika ve Arupa’nın çeşitli ülkelerinden dinleyiciler gönderdikleri mesajlarla “Sözümüz Var” programına katkı sağlıyorlar.

 

Ahmet Hakan Karagül azmi ve başarısı ile çıtasını yükseltmeye devam ederken, Sultangazi’nin de gururu olmaya devam ediyor.

 

Yolun açık olsun Ahmet Hakan Karagül…

ahmet hakan karagül-seyr fm-1

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazimizin Şampiyonluk İnadı!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.