a

Adıyaman sevdalıları Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nu Kurdu

Aralarında TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın’ın kardeşi Hamdi Aydın, GAP Gazeteciler Birliği İstanbul Temsilcisi Gökhan Bayram, Gazeteci- Yazar Resul Kurt, Fatih Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Hakverdi, Mehmet Kavak, Zülfikar Yeşil, Ömer Yıldırım, Mustafa Kamar, Osman Güllüer, Orhan Göçen, Erol Polat, Hilal Bayram, Recep Müslüm, Mehmet Doğan, Fırat Varol, Recep Bozdemir, Hamza Kılavuz, Mahmut Aman, Ali Baran, Sultan Oğuz, Yakup Yıldırım, Hüseyin Kurkuti  Bilal Ayhan, Ahmet Gündüz, Esat Yeniay, Mustafa Özdemir, Serkan Bayram, Hasan Özgül, Ramazan Güzelaydın, Şevket Aybak, Mehmet Aydın, Kadir Akıncı, Hacı Ay, Mustafa Kızılay, Emin Çimen ve Mustafa Çimen gibi isimlerin bulunduğu Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nun ilk istişare toplantısında “Tabela derneği olmayacağız” mesajı verildi.

Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8785

HAMDİ AYDIN; “BU OLUŞUMUN TEMELİ SEVGİ VE SAYGIYA DAYANIYOR”

Temeli sevgi ve saygıya dayanan Adıyaman Sivil Toplum Platformu istişare toplantısında konuşan Hamdi Aydın, “İnşallah bu birlikteliğimiz daimi olur. Bizler her zaman bu oluşuma destek ve katkı sunacağız. İstanbul’da temeli sevgi ve saygıya dayalı bir oluşuma çok ihtiyacımız vardı. Bu düşünceyle Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nu büyüteceğiz. Sevgi ve saygıya dayalı bu oluşumun ileriden İstanbul’daki tüm Adıyamanlıları tek çatı altında toplayacağına inanıyorum” dedi.

ÖMER YILDIRIM; “TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ”

İstanbul’da 13 sivil toplum kuruluşunun bulunduğuna dikkat çeken Ömer Yıldırım ise, bu kuruluşlarının birçoğunun tabela dernekleri olduğunu söyledi. Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nun asla tabela derneği olmayacağını dile getiren Yıldırım, “Amacımız diğer Adıyaman dernek ve vakıflarına karşı bir oluşum kurmak değildir. Biz tamamen hizmet için yola çıktık” diye konuştu.

Kavaklar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavak ve Yeşil Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Yeşil ise, Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nun eğitimden sanata birçok alanda çalışmalara imza atacağını ve Adıyamanlılar arasında ki birlikteliği sağlayacağını ifade ettiler.

Toplantıda konuşan Gazeteci- Yazar Resul Kurt, “Biz diğer bölgelerde, illerde hemşerilerimizden daha farklıyız. İçimiz dışımız bir. Memleket sevdalısı bir şehrin insanı olmaktan gurur duyuyorum. Önemli olan birbirimize kenetlenmektir. Birbirimizin sevmek zorunda değiliz, ama birbirimize saygı duymak zorundayız. Birbirine sarılmayan insanlarda huzur olması imkansızdır.” Dedi.

Yapılan istişare toplantısında geçici olarak platform başkanlığına Ömer Yıldırım’ın atanmasına karar verilirken, yönetim kurulunun ise Pazartesi günü yapılacak olan toplantıda kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

ŞİRİN ÜNAL VE SUZAN DAĞLAR CİVAN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDILAR

Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nun Saray Şark Sofrası’nda gerçekleşen istişare toplantısına Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’da katılarak ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8794

Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye her zaman büyük bir destek veren Adıyaman ilini her zaman takdir ettiğini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, kendisini bir Adıyamanlı olarak gördüğünü söyledi. Adıyaman Sivil Toplum Platformu’nun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Civan, ismi gibi Adıyamanlıların yaman insanlar olduğunu ifade etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ise yeni kurulan Adıyaman Sivil Toplum Platformu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduC8T0k78XYAEllTC Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8788 Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8792 Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8796 Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8809 Adıyaman Sivil Toplum Platformu KurulduIMG_8819

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Demir; Tam Gün Eğitim Çalışmalarımız Devam Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.