a

Abdullah Demirhan'dan Üner'e ziyaret

ARİF SAPMAZ/ Uzun zamandır Arnavutköy’de birtakım istişarelerde bulunan Abdullah Demirhan, aynı zamanda meslektaşı da olan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner’i makamında ziyaret etti. Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Üner’i yeni teşkilat binasına taşınmalarından dolayı hayırlı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Avukat Abdullah Demirhan, Üner ile Arnavutköy üzerine yaklaşık 2 saat sohbet etti.

Meslektaş olan ikilinin yaklaşık 2 saatlik görüşmesinde ağırlıklı olarak Ak Parti’nin Arnavutköy’deki başarılı yükselişi konuşuldu. Fikir alışverişinde bulunarak bir birlerine başarı dileklerini ileten Üner ve Demirhan’ın görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşti.

Tüm Yorumlar (3)
  • evet
    11 yıl önce
    0 0

    bir trabzonlu olarak ABDULLAH başkanı canı gönülden destekliyorum. Kendisi Arnavutköy için en doğru adaydır. Mevcut belediye başkanı hemşehrimiz ama desteklemiyoruz. Hadımköy Kiptaş'ın tüm oyu Abdullah Bey'e dir. AK parti Sayın Başbakanın oylarıyla Haşim Bey'le daha ne zaman tahammül edecektir?

  • hakan
    11 yıl önce
    0 0

    Abdullah bey başaracaktır. sn. Başbakanın tercihi olmasını dileriz. gittim tanıştım. beğendim

  • Hakan yılmaz
    11 yıl önce
    0 0

    En doğru aday bu mu? Daha düne kadar Ak parti ye olmadık sözler söyleyen adammı en iyi aday. Buyrun bakın http://www.olay53.com/haber/ak-partiye-sok-sozler-31004.htm

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Metin Kaya Adalar'a damgasını vurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.