a

Yeliz Kaya Kayıplara Karıştı

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Yeliz Kaya kayıplara karıştı.

 

30 Mart yerel seçimlerinden sonra kayıplara karışan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Kaya’yı partililer her yerde aramaya başladı. Gazetelere kayıp ilanı vermeye hazırlanan partililer, “Seçim bitti. Yeliz Kaya kayıplara karıştı” ifadelerini kullandılar.Bazı partililer kayıplara karışan CHP Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Kaya’yı görenlerin insaniyet namına CHP İlçe Örgütüne bildirmelerini talep ettiler.

 

CHP tüzüğüne göre 30 Mart yerel seçimlerinden 45 gün sonra kongre kararı alması gereken Kadın Kollarında, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Kaya’nın kayıplara karışmasından dolayı kongre kararı bir türlü alınamıyor.

 

Kamuoyu Yeliz Kaya ismini delege seçimleri,ilçe kongresi ve ilçe gençlik kolları kongresiyle tanıdı. Partinin en hareketli günlerinde ortaya çıkan ve taraflı tutumlarıyla tabanın tepkisini çeken Yeliz Kaya, uzun bir aradan sonra 30 Mart yerel seçimleri öncesi CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştı. Büyük umutlarla atanan Kaya, yine büyük umutlarla bir daha ki seçime kadar kayıplara karıştı. CHP ise kayıp olan Kadın Kolları Başkanını aramaya başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Kent Ormanlarını 2.5 Milyon Kişi Ziyaret Etti