a

Ünlü Yazarlar Sultangazi’de

ULGAYAD Genel Başkanı Şükrü Demir misafirleri yazarlar Aylin Atmaca ve Aslı Hantal’ı Altınser Restoranda ağırladı.

 

Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Demir’in misafirleri olarak Sultangazi’ye gelen kişisel gelişim uzmanı ve yazar Aylin Atmaca ve birçok internet gazetelerinde ve dergilerde makaleleri yayınlanan yazar Aslı Hantal buluştu.
Mesleki konular üzerine yapılan sohbette fikir alışverişinde bulunan yazarlar, bazı ortak projelerde beraber hareket etme konusunda hemfikir oldular.

 
Sultangazi’ye ilk kez geldiklerini belirten Aylin Atmaca ve Aslı Hantal beklentilerinin üzerinde bir ilçe olduğunu söyleyerek, Şükrü Demir’in bizleri Sultangazi’de ve Altınser Restoranda ağırlamasından dolayı memnun kaldıklarını söylediler.

 

Aylin Atmaca Kimdir?
Marmara Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. yerli ve yabancı pek çok kitabın editörlüğü ve redaktörlüğüyle birlikte çeşitli dergilerde metin yazarlığı yaptı. muhtelif il ve ilçelerde vakıf ve derneklerde pek çok konferans verdi. yayınlanmış 18 kitabı bulunmaktadır.”

 
NESİL YAYINLARINDAN BASILAN KİTAPLAR:
TARİHE MAL OLMUŞ POPÜLER SÖZLER, GENÇLER MESLEĞİNİZİ SEÇTİNİZ Mİ?, GENÇLER BAŞARI UZAK DEĞİL, GENÇLER İÇİN GÖRGÜ KURALLARI , İSLAM ÜLKELERİNDEN MEKTUP ARKADAŞLARIM

 
TİMAŞ YAYINLARINDAN BASILAN KİTAPLAR:

 
KARAKTER NASIL GELİŞTİRİLİR?, DERS NASIL ÇALIŞILIR?, ÖDEV NASIL HAZIRLANIR?, HAFIZA NASIL GELİŞTİRİLİR?, GENEL KÜLTÜR NASIL EDİNİLİR?, BİLGİSAYAR NASIL KULLANILIR?, ZAMAN NASIL YÖNETİLİR?, SPOR NASIL YAPILIR?

 

SORU NASIL ÇÖZÜLÜR?

 
PROFİL YAYINLARINDAN BASILAN KİTAPLAR:

 
SAĞLIKLI BESLENME, ZİHİN VE KİŞİLİK GELİŞİMİ, SAĞLIĞIMIZ VE SPOR, RUH SAĞLIĞIMIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’ye dolu yağdı