a

Okmeydanı’ndaki Eylemde 1 Kişi Başından Vuruldu

Okmeydanı’nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polisin gruba müdahale ettiği, bu esnada bir kişinin başından ağır yaralandığı öğrenildi. Beyoğlu Okmeydanı’nda korsan eylem yapan ve ‘Liseli Dev Genç’ pankartı taşıyan göstericilerle polis arasındaki olaylar sürüyor. Bir kişinin başından vurulduğu olayda polis havaya ateş açtı.

BİBER GAZI VE PLASTİK MERMİ İLE MÜDAHALE

‘Liseli Dev Genç’ pankartı açarak korsan eylem yapan göstericilere polis biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan eylemciler de polise taş ve molotof attı.

okmeydani-ndaki-eylemde-bir-kisi-basindan-vuruldu-6057576_9608_m

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

“Soma” ve “Berkin Elvan” için slogan grup, müdahale sırasında ara sokaklara kaçtı. Polis göstericilerin peşinden gitti. Bu sırada göstericilerin attığı bir molotofkokteyli zırhlı polis aracına isabet etti. Zırhlı araç alev aldı. Bu sırada polisin havaya ateş açtığı görüldü. Cemevi yakında meydana gelen olaylar sırasında cemevinde de bir cenaze vardı. Törene katılan kalabalıktan “Bir kişi vuruldu” sesleri yükseldi. Bu sırada başından yaralanan bir kişinin kanlar içinde cemevi avlusunda kanlar içinde yattığı görüldü. Yaralı kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRDILAR

Öte yandan eylemciler, görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. Doğan Haber Ajansı (DHA) ekibini tartaklayan eylemciler, görüntülerine el koydu. Bölgedeki gerginlik devam ediyor.

okmeydani-ndaki-eylemde-1-kisi-basindan-vuruldu-6057576_1234_m

BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR Okmeydanı’nda çıkan olaylar sırasında başından yaralanan kişi hastaneye getirildi. Adının Uğur Kurt olduğu öğrenilen yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi. 30 yaşındaki yaralının Beyoğlu Belediyesi’nde çalıştığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Hobi Bahçeleriyle Doğa Terapisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.