a

AT ARABALI HIRSIZ KAMERADA

Sultangazi’de at arabalı hırsız girdiği iş yerinden takım aletlerinin bulunduğu çantayı, bir kağıt toplayıcısı ise güpegündüz aydınlatma direklerindeki kabloları çaldı. Yaşanan iki farklı hırsızlık olayı kameralara yansıdı.

İlk olay, geride bıraktığımız Pazar günü sabah saat 07.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan bir oto yıkamacıda meydana geldi. At arabasıyla iş yerinin önüne gelen kimliği belirsiz bir kadın, at arabasından inerek oto yıkamacının malzemelerinin bulunduğu bölüme yöneldi. Kapıyı zorlayarak açtıktan sonra içeri giren şüpheli, bir süre içeride oyalandıktan sonra lokma setinin bulunduğu çantayı çaldı. Çaldığı malzemeleri bir çuvala koyan şüpheli, yanına gelen bir başka kadınla birlikte at arabasına binerek, gözlerden kayboldu.

O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, iş yeri sahibi Nadir Karayiğit, “At arabasıyla gelen kadın içeri giriyor ve lokma setini çalıyor. Daha sonra diğer arkadaşıyla birlikte at arabasına binip, uzaklaşıyor” dedi.

“PES” DEDİRTTEN KABLO HIRSIZLIĞI

Yaşanan bir başka olay ise dün saat 09.30 sıralarında Sultangazi Arnavutköy yolu Sultançiftliği Mahallesi mevkinde meydana geldi. ‘Bu kadarına da pes’ dedirtten hırsızlık olayın da bir kağıt toplayıcısı, orta refüje geçerek aydınlatma direklerindeki kabloları çaldı. O anlarda bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultanşehir Futbol Kulübü’ne Kadın Eli değecek