a

Mustafa Günaydın'dan Galibiyet Primi Sözü

Cebeci Spor Kompleksi’nde hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Sultangazispor’da moraller yerinde. Soğuk bir havada çalışmalarını sürdüren takımı antrenman sahasında  Sultangazispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Günaydın ziyaret etti. 


Teknik direktör Alaattin Cepeloğu ve Genel Kaptan Sedat Çetintaş’tan  takım hakkında bilgi alan Günaydın, çalışmaları izledi ve futbolculara baklava ikramında bulundu.


Günaydın, hafta sonu liderlik mücadelesi yapacağımız Edirnespor Gençlik  maçında takıma başarılar dilerken, ‘İyi bir takımız  var, inanıyorum ki  Edirne’den lider olarak döneceğiz’ diyerek galibiyet pirimi vaat etti.  Edirnespor Gençlik ‘i yenmeniz halinde takım elbiseleriniz benden diyerek futbolcuları motive eden Günaydın, ‘Sultangazispor ilçemizin en büyük değerlerinden biri.


 İmkânsızlıklara rağmen yakaladığı başarıyı hiç kimse göz ardı edemez.

 İlçemizin tanıtımında yaptığı katkılarda ortada’ diyerek bütün Sultangazililerin gerek maddi gerekse manevi olarak Sultangazispor’un yanında olması gerektiğini belirtti.

Haber: Zekeriya YILMAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Semt Bayan Kuaförü Özel Günlerinizde Yanınızda

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.