a

Esentepe'de sevgi yürüyüşü

Sevgi Yürüyüşüne Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan, SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Belediye Meclis üyesi adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HALKTAN SEVGİ GÖSTERİSİ

Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay'a Sevgi yürüyüşü sırasında Esentepeliler yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüşte esnaf ve vatandaşlara Başkan Altunay karanfil sundu. Yürüyüşün özellikle demokrasinin bayramı olarak görülen sandık günlerine hazırlık olduğunu belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sevgi gösterilerine hep beraber şahit olduk. Ve şahit olmaya da devam edeceğiz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz tüm sevgi yürüyüşlerimiz Çok verimli geçti” dedi.

'HALKIMIZIN GÜCÜNE İNANIYORUZ'

Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen yürüyüşü tüm teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdiklerini vurgulayan Altunay, “Tüm vatandaşlarımıza dönük bir yürüyüş oldu. Karanfillerimizi, çiçeklerimizi dağıttık. İnsanlara sevgiyi göstermek önemli bir şey. Milli iradenin ortaya çıktığı günlerdeyiz. Biz milli iradeye inanıyoruz. Halkımızın gücüne, halkımızın teveccühüne güveniyoruz. Onun için de bu Sevgi Yürüyüşleri'ni gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.


Tüm Yorumlar (1)
  • SONER KARSLIOĞLU
    10 yıl önce
    0 0

    MAHALLEMİS ŞENLENDİ. ÇOK İYİ BİR GÖVDE GÖSTERİSİ OLDU. SKM ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yazıcıoğlu Sultangazi'de Anıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.