a

Ak Parti'den Sultangazi'de Sevgi Yürüyüşü

Cebeci Sosyal Tesisi önünde başlayan yürüyüşe teşkilat mensuplarının yanı sıra İlçe Başkanı  Murat Atım, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Cebeci Sosyal Tesisi önünden başlayan ve 50. Yıl Mahallesi'ne kadar süren yürüyüş esnasında Ak Partililer Sultangazilileri selamlarken, bazı vatandaşlar yürüyüşe eşlik etti. Yürüyüş esnasında Cebeci Mahallesi'nde Seçim İrtibat Bürosu açılışı da yapıldı.

Yüzlerce AK Partilinin katılımı ile sevgi seline dönüşen yürüyüşde vatandaşlara karanfil dağıtıldı. Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay 5 yılda yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşlar teşekkür ederken, Başkan Altunay büyük bir sevgi seli ile karşılaştı.

Sevgi Yürüyüşünde, “Adamsın”, “Bi Daha Cahit Altunay”, “İşimiz hizmet gücümüz millet” sloganları atıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gürgenliler Diyor ki; Oylar Cahit Başkana

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.